Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

 • Episode 1

  Afsnit 1 af 6. Familien fra Bryggen - alias Linse, Stephanie, Ann og Mikkel Kessler - er en familie, der holder sammen i tykt og tyndt. Basen er Islands Brygge på Amager, og her går livet sin vante gang. Linse jagter den evige ungdom. Hun elsker plastikkirurgi, botox og tatoveringer. I dag skal hun have sine rutinemæssige botoxindsprøjtninger. Et ritual hun gennemgår hver tredje måned i kampen mod rynkerne. Datteren Stephanie, der arbejder i Linses stripklub i Nyhavn, har derimod nok at se til med at træne stripklubbens nyeste pige i poledance. Efter den daglige gåtur med huden Lulu er Mor Ann som altid at finde på sit stamværtshus. Imens står Mikkel foran sit store comeback. I dag skal det annonceres for hele verden. En kamp, der vil være helt afgørende for hans fremtidige boksekarriere. Men et alvorligt problem er pludselig opstået. Mikkels elskede hund Bosse er blevet alvorligt syg. Men i Familien fra Bryggen hjælper man altid hinanden, så storesøster Linse træder fluks til.

  Publiceret: 14 sep 2011

 • Episode 2

  Inden Mikkel går i ringen, forlader Mor-Ann og Linse deres elskede Bryggen for at besøge Go' Morgen Danmark. Men studiet er ikke helt let at finde. Og så har de to damer også et hyr med, hvad de kan og ikke kan fortælle om Mikkels helbred. Stephanie lader op til kampen med en shoppetur. Den store aften nærmer sig, og alle Kessler-kvinderne er klar til at følge Mikkels skæbne i Parken. Det kræver dog et udseendet i top, og så kommer der for alvor nerver på. Og så går det for alvor op for Linse, hvor stor en risiko hendes bror løber hver gang, han går i ringen.

  Publiceret: 21 sep 2011

 • Episode 3

  Men bag facaden er der optræk til konflikt i familien. Mikkel og mor Ann er blevet uvenner over Mikkels kæreste, og formiddagsbladene jagter familien. Mikkel stikker af på ferie til Tyrkiet, mens resten af familien flygter fra Bryggen til et sommerhus i Skagen. Men Linse må dog skynde sig tilbage til København, da hendes bedste veninde har akut brug for hjælp. Der er problemer med hendes silikonebryster, så de opsøger den fængslede plastikkirurg Jørn Ege.

  Publiceret: 28 sep 2011

 • Episode 4

  Hos Mikkel og Linse er der anderledes fart over feltet. Linse har købt en amerikanerbil spækket med hestekræfter, og for at lære at håndtere de mange kræfter er de to søskende taget på Sjællandsringen. Her skal de i lære hos racerkøreren Nicolas Kiesa og hans Lamborghini med 1000HK. Tilbage i Linses stripklub i Nyhavn er Linse overbevist om, at klubben er hjemsøgt af spøgelser. Derfor har hun tilkaldt en spøgelsesjæger, der skal rense klubben, så de letpåklædte piger kan få arbejdsro.

  Publiceret: 5 okt 2011

 • Episode 5

  Men Mikkel er stærkt bekymret for Linses, niecen Stephanies og mor Anns helbred. Mikkel elsker sin familie og insisterer på, at de skal leve sundt. Derfor vil han havde dem til at spise bedre og træne i hans boksestudie på Amager. Men for den 73-årige mor Ann, der elsker portere og smøger, er det langt fra let! Linse har helt andre problemer. I flere år har hun ikke kunne ligge på maven på grund af de to liter silikone, hun har i hvert bryst. Derfor vil hun have speciallavet en ny madras med huller, så der er plads til Skandinaviens største barm…

  Publiceret: 12 okt 2011

 • Episode 6

  Hun glæder sig helt vildt til at vise sig frem på Bryggen, men kan hun vænne sig til sit nye spejlbillede? På Bryggen kæmper mor Ann sin helt egen kamp for at glemme savnet af hunden og livsledsageren Lulu. Den bedste kur er at finde en ny vovse, og nu sætter hun jagten ind på Lulus efterfølger. Imens er Mikkel fokuseret på den næste vanskelige fight om VM-titlen i november mod tyskeren Stieglitz. Mikkel ved, at boksekampen i Parken i november kan være hans livs sidste, hvis han ikke er forberedt optimalt.

  Publiceret: 18 okt 2011