Afspil programmetSæson 3 - Episode 1

Favorit

Sæson


Kom bag om Familien fra Bryggen i de nye EKSTRA-programmer her på Viafree, hvor vi bl.a. følger Linse Kessler og Geggo.

 • Episode 1

  Familien fra Bryggen EKSTRA: Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

  Publiceret: 30 jan 2014

 • Episode 2

  Kan Adam Duvå Hall gætte, hvem af Brygge-pigerne, der har problemer med, at hun tit tisser lidt i bukserne? Og hvem af Linse, Geggo og Mopper kan ikke svømme og har et helt specielt trick til, at lade som om, hun svømmer! Se Adam på udebane når der bliver gravet pinlige og sjove afsløringer frem i Familien fra Bryggen EKSTRA. Se hele afsnittet gratis her på tv3play.dk

  Publiceret: 6 feb 2014

 • Episode 3

  Nu bliver det både sjovt og alvorligt: Hvem af Brygge-pigerne taler det pakistanske sprog "urdu" - og hvem af Linse, Mopper og Geggo fortæller, at hun har haft en spiseforstyrrelse som teenager? Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

  Publiceret: 13 feb 2014

 • Episode 4

  Hvem af Brygge-pigerne har kun 1½ tand tilbage i munden? Og er det Linse, Mopper eller Geggo der har gået på balletskole? Få svaret her, når Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem.

  Publiceret: 20 feb 2014

 • Episode 5

  Kan Adam Duvå Hall gætte, hvem af Brygge-pigerne der tænker som en Buddhist - men er lidt for hård til at være det 100%. Og hvem har haft 2 øgler som kæledyr! Vi kan godt allerede nu afsløre, at kaos er totalt, når Linse, Mopper og Geggo afslører sjove facts og historier i dette 5. afsnit af Familien fra Bryggen EKSTRA

  Publiceret: 27 feb 2014

 • Episode 6

  En af Brygge-pigerne afslører, at selv om alle folk tror det, så har hun IKKE noget "filler" i sine læber. Og hvem har hældt en hel liter husholdningssprit i håret for at fjerne lus og endte med grønt hår? Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

  Publiceret: 6 mar 2014

 • Episode 7

  Vi er vant til at se Linse drøne rundt i sin store sølvgrå Mercedes - men kan Adam gætte, hvem af Brygge-pigerne, der faktisk ikke har noget kørekort! Det får vi svaret på i 7. afsnit af Familien fra Bryggen ekstra, hvor det også bliver afsløret, hvem der har en helt speciel ting for udenlandske mænd

  Publiceret: 13 mar 2014

 • Episode 8

  Hvem af Brygge-pigerne tissede i sengen første nat, hun skulle sove med sin nye kæreste? Det får vi svaret på her i 8. afsnit af Familien fra Bryggen EKSTRA, hvor Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

  Publiceret: 20 mar 2014

 • Episode 9

  Vi ved, at Linse og Geggo er glade for tusser, men har Mopper måske også en tattoo? Adam skal nemlig gætte, hvem af Brygge-pigerne, der fik lavet tre gule Christiania-prikker på foden i brandert. Mopper afslører også, at hun gentagne gange har tegnet nøgne mennesker, hvilket Geggo synes er en smule grænseoverskridende.

  Publiceret: 27 mar 2014

 • Episode 10

  Er det Linse, Mopper eller Geggo, der er faldet i Nyhavn efter et besøg på det legendariske morgen-værtshus Hong Kong? Det får vi svaret på her i 10. afsnit af Familien fra Bryggen EKSTRA, hvor Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

  Publiceret: 3 apr 2014

 • Episode 11

  Hvem har engang barberet sig skaldet, fordi hun fik dårlige hair-extensions? Og hvem har sneget sig ud fra en soldater-kasserne midt om natten efter drenge-besøg? Det får vi svaret på her i 11. afsnit af Familien fra Bryggen EKSTRA, hvor Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

  Publiceret: 10 apr 2014

 • Episode 12

  Hvem af Brygge-pigerne har kørt rundt med en tvillinge-barnevogn med kun én baby i og løj om, at den anden var død! Få den morbide historie i Familien fra Bryggen EKSTRA her, hvor Adam Duvå Hall dykker ned i Linse, Mopper og Geggos fortid og graver de sjoveste og skøreste hemmeligheder og historier frem. Se med gratis på tv3play.dk hver torsdag aften kl. 20:50, hvor vi viser et nyt afsnit.

  Publiceret: 17 apr 2014

Lignende programmer