• Episode 1

  1 mar 2016

  8 sexede singler håber at finde kærligheden på en paradisstrand. Men der er en twist, for drømmeferien ødelægges, da deres ekskærester dukker op, en after en. Nogle for at få hævn, andre for at få forholdet til at blusse op igen.

 • Episode 2

  1 mar 2016

  Drømmeferien, hvor 8 singler leder efter kærligheden bliver ramt af mere grus i maskineriet. Vicky fortsætter sin affære med Ross. Marcos eks, Frankie, opdager at hun har en rival. Ash og Chloe får sig et chok, da den næste eks dukker op.

 • Episode 3

  1 mar 2016

  Den fjerde ekskæreste ankommer til stranden og skaber problemer for singlerne: Ross føler Chloes vrede, da hans forhold til Vicky udvikler sig. Det går vildt for sig mellem Taitha og Ash og Marco og Frankie når bristepunktet med Emily.

 • Episode 4

  1 mar 2016

  Den femte ekskæreste ankommer til stranden for at overraske Vicky og Ross. Tingene bliver værre for Talitha og en chokerende afrejse efterlader alle i panik, for hvilken eks bliver nu den næste, som ankommer.

 • Episode 5

  1 mar 2016

  Ash kunne ikke være mere chokeret over ankomsten af den sjette eks på stranden. Emily og Liam er på en date fra helvede, Farah bliver forelsket og Talitha bliver rystet, da en hemmelighed truer med at slippe ud og ødelægge hendes forhold til Ash.

 • Episode 6

  1 mar 2016

  Ross siger til sin eks Chloe, at han vil prøve igen, og Jack prøver med Emily. Ashs verden forandrer sig, da Joss afslører det hemmelige kys med Talitha, og sevfølgelig dukker der også endnu en eks op på stranden.

 • Episode 7

  1 mar 2016

  Ash og Talitha har kun lige slået op, da han finder sammen med Chloe. Shelby og Ross kommer hinanden nærmere, da de overnatter på en kirkegård. Vickys eks kommer, hvilket hun ikke har glædet sig til, og så går det løs på stranden.

 • Episode 8

  1 mar 2016

  Da Vickys anden eks, Ricci, dukker op, splittes gruppen. Ash flipper ud på Liam med alvorlige konsekvenser. Dan truer med at flippe ud på Ricci, og Ricci og Vicky prøver at få en slags afslutning, men uden succes.