Afspil programmetSæson 2 - Episode 4

Favorit

Sæson


Et program om unge, forelskede par mellem 18-22, der har valgt at blive gift. Deres venner og familie er imod, og de giver deres mening til kende i de sidste uger af de unges liv som singler.

 • Episode 4

  Den tidligere rod Kenny gik ud af high school, indtil han mødte sin "engel," April, der hjalp ham med at forandre sit liv. Men Aprils mor er urolig for, at Kenny ikke har forandret sig og vil gå tilbage til sine gamle vaner.

  Publiceret: 3 mar 2015

 • Episode 8

  Da Maribels familie flyttede til den anden ende af landet, kunne hun ikke klare at være væk fra sin kæreste i, Julio, så hun stak af hjemmefra for at være med ham! Nu er Maribel og Julio forlovet og hendes forældre er rasende.

  Publiceret: 3 mar 2015

 • Episode 9

  Cassie og Emmelie er et lesbisk par, der kæmper for at få det bryllup, de begge to drømmer om, mens de møder modstand fra familien for både at være for unge og lesbiske.

  Publiceret: 3 mar 2015

 • Episode 10

  Michelle er en hidsig prinsesse, der er vant til de finere ting i livet, mens hendes forlovede Ben bestyrer en fastfood-restaurant. Michelles benhårde far synes ikke, at Ben er god nok, og Bens dominerende mor vil ikke miste ham.

  Publiceret: 3 mar 2015