• Episode 1

  1 jun 2019

  Jannis datter Nathalie, som er træt af sin mors divanykker, kører ud til Jannis kæmpe palæ for at udfordre sin diva-mor med den primitive og folkelige ferieform; camping! Janni tager til gengæld Nathalie med til en grænseoverskridende form for wellnessbehandling; tarmskylning! Sigmunds far Oddur har, efter hans søn er blevet kendt i realityverdenen, svært ved at holde kontakt med performeren, som lever et så anderledes og meget mere ekstravagant liv end ham selv. Derfor hiver han den luksus-elskende Sigmund ud af det blitzende spotlight og helt ned på den farveløse jord – på en primitiv overlevelsestur.

 • Episode 2

  1 jun 2019

  Janni og Nathalie hopper i bikinier og analyserer deres kroppes gode og dårlige sider. Janni vil nemlig sørge for fedtfrysningsbehandlinger, som kan stramme dem op, når nu Janni har indvilget i at erstatte sit liv i luksus med en primitiv discount-campingferie. På overlevelsestur iklæder Sigmund sig modvilligt et rædselsfuldt navy-farvet monster-outfit. Hans far har nemlig bestemt, at hans kunster-søn skal hærdes ved at prøve en potentielt dødbringende sport.

 • Episode 3

  1 jun 2019

  Bakterieforskrækkede Sigmund skal opstøve en livsnødvendig ting i vildmarken: vand. Oddur vil nemlig have sin søn til at drikke fra en sø gennem et såkaldt Life Straw. Både Life Straw og en overnatning i naturen skubber Sigmunds brokke-niveau til skyhøjt. I bedste discount-stil skal Janni, som aldrig laver manuelt arbejde, selv køre en gammel campingvogn hen til campingpladsen og ender i trafikstop.

 • Episode 4

  1 jun 2019

  Janni sættes til at bygge et fortelt på campingvognen op fra bunden. Det går ikke helt uden brok og problemer, for Janni er vant til langt mere luksuriøse omgivelser. Som gengæld for overlevelsturen hiver Sigmund sin far med til en række trendy, spirituelle ceremonier og alternative behandlinger. I dag skal de se, om en to timer lang kakaoceremoni kan balancere dem, få dem tættere på hinanden og åbne op for deres følelser.

 • Episode 5

  1 jun 2019

  Der er krise i campingvognen, for Janni og hendes popo har brugt toilettet lidt for flittigt, og nu er det stoppet. Nathalie vil have sin mor til at lave manuelt arbejde på campingpladsen med en motordreven havetraktor. Sigmund vil prøve det moderne og alternative lydterapi for at finde ud af, om lydbølger, operasang og growling kan hele ubalance i kroppen.

 • Episode 6

  1 jun 2019

  I skoven skal Sigmund og hans far afprøve, om træhealingens hvide lys, som man skal se med sit tredje øje, kan afhjælpe stress. Men en 20 minutters lang session af stilhed kan være svær for en diva. Selvom Janni hader det primitive discount-ferieliv, og man godt kan tage Janni ud af festen, kan man ikke tage festen ud af Janni. Hun har planlagt at spice campingpladsens bålfest op med Hawaii-tema og verdens stærkeste punch.

 • Episode 7

  1 jun 2019

  Janni annoncerer, at hun vil blege sin anus. Efter at blive tvunget til at samle skrald på campingpladsen er Janni nemlig træt af, at ferien kun går op i arbejde. Som shamanistiske indfødte vil Sigmund se, om en trommeceremoni kan blive hans foretrukne Hollywood-inspirerede go-to sted for fordybelse. Under ceremonien skal far og søn finde sine indre kraftdyr i Underverdenen.

 • Episode 8

  1 jun 2019

  Sigmund vil spirituelt selvoptimere og skabe ro til at sove. Derfor har han inviteret livscoachen Zimon hjem i sit soveværelse for at udrense dårlige energier. Men Zimon er ikke vild med, at Sigmunds lejlighed er placeret på Amager; en ø, som Sigmund ellers elsker. Discount-ferien er ved at kede den glamourøse forsidefrue Janni, som derfor vil skabe Saint Tropez-stemning på campingpladsen med en halvnøgen bikini-foto-session i forteltet.