Afspil programmetSæson 3 - Episode 1

Favorit

Sæson


Deres sande habitat er i spotlight og blitzlys på den røde løber, men kan divaerne også overleve i junglen? Se sæson 1-4

 • Episode 1

  Seks af Danmarks største reality-divaer bytter deres liv på den røde løber ud med et ophold i Ecuadors eksotiske jungle. Fie Laursen og Paradise-Caroline er begge inviteret ind i junglen af Jakob Kjeldbjerg.

  Publiceret: 9 apr 2018

 • Episode 2

  Pigerne skal speeddate mændene på skift, og Fie og Carolines bitchfight blusser op, da holdene skal beslutte hvordan mændene skal fordeles. I dysten om luksuslejren skal mændene og divaerne lære hinandens verdener at kende.

  Publiceret: 16 apr 2018

 • Episode 3

  Divaerne og de 4 rigtige mænd er efterhånden ved at vænne sig til livet i junglen. De hygger sig i hver deres lejre, selvom mændene stadig har mere end almindeligt svært ved at forstå sig på divalivet.

  Publiceret: 23 apr 2018

 • Episode 4

  Efter Jannis exit er der igen god stemning hos "Wild Pink Jaguar" og en overgearet Caroline, arrangerer både musikvideoer og makeupkonkurrencer, med Mogens og Dennis modvilligt i centrum.

  Publiceret: 30 apr 2018

 • Episode 5

  Det er store bytte-hold-dag i junglen. Mændene og divaerne skal i denne uge bo i lejr sammen med deres eget køn. Især Fie og Caroline, der har Danmarks største reality-bitchfigt kørende, er pressede over at skulle bo sammen.

  Publiceret: 7 maj 2018

 • Episode 6

  Regntiden i Ecuadors eksotiske jungle tvang i sidste uge divaerne til for en kort stund af flytte ud af junglen. Nu flytter de tilbage i de vante omgivelser i lorte- og luksuslejren.

  Publiceret: 14 maj 2018

 • Episode 7

  Konkurrencen spidser til. Nu hvor finalen og titlen som junglens sejeste diva og 100.000kr efterhånden er ganske tæt på. Det er alles kamp mod alle - og nu gælder det ikke kun om at vinde konkurrencerne for at få diamanter til sig selv.

  Publiceret: 21 maj 2018

 • Episode 8

  Snart skal det vise sig, hvem der bliver 'Junglens sejeste Diva'. Og med to divaer og tre mænd tilbage i junglen, så skal de to divaer i den grad bruge kvindelist for at sikre sig, at mændene ikke rotter sig sammen og kyler dem ud.

  Publiceret: 28 maj 2018

 • Episode 1: Divaerne vs. mændene

  Divaernes overraskelse over mændenes ankomst afløses af gode ideer til, hvordan mændene kan sættes i arbejde i lejren. Fie viser Johnny, hvordan man bliver rig YouTuber, og Mogens prøver at lære Caroline at tale sønderjysk. Udfordringer opstår, da mændene skal lære divaernes kampråb.

  Publiceret: 3 aug 2018

  Til Divaer i Junglen SPECIAL
 • Episode 2: Divaerne vs. lejren

  Livet i junglen er ikke nemt, så divaerne og mændene må tænke kreativt for at holde hverdagen i lejrene ud. Janni starter sit eget aerobic-hold, mens Roed og Fie får en forretningsidé, der inkluderer Fies brugte trusser. Caroline underholder med skønsang.

  Publiceret: 10 aug 2018

  Til Divaer i Junglen SPECIAL
 • Episode 3: Divaerne vs. dyrene

  Ecuadors jungle er fyldt med eksotiske dyr, som gør lejrlivet svært for divaerne. Fie må redde sit hold fra en kakkerlak, mens Mogens og Dennis jagter en leguan, der har kapret toilettet. Begge hold lægger strategier for, hvordan de overlever nætterne sammen med junglens kryb.

  Publiceret: 17 aug 2018

  Til Divaer i Junglen SPECIAL