• Episode 1

  28 jan 2013

  Målet er at finde den største diva af dem alle. Igennem en måned vil en jungle i Ecuador være divaernes hjem og kampplads. Den byder på lort, den byder på luksus, og frem for alt byder den på en lang række prøvelser og udfordringer, der helt sikkert vil få divaerne til at ryge i hairextensions’ne på hinanden. Det er den ultimative divadyst i junglen, når Blondinerne møder Brunetterne. Den diva, der overlever at få mudder under de kunstige negle og samtidig formår at udkæmpe sine rivaler, rejser hjem 100.000 kroner rigere.

 • Episode 2

  4 feb 2013

  men som i divaernes øjne nok ikke kan blive klammere. De skal nemlig spise fåreblod, fåretarme, komaver og tyrenosser. Selv store stærke Fredrick forsøger at snige sig uden om. Hos blondinerne er det Pernille, der har det største problem med at spise de klamme retter. Hun tager til gengæld revanche dagen efter, hvor hun overrasker alt og alle – og nærmest ender med at blive dagens blondine i skysovs.

 • Episode 3

  11 feb 2013

  Det hold, der til sidst har flest stykker make-up i sin spand, vinder luksuslejren. Jakob har dog en overraskelse til alle i dag, en overraskelse som divaerne er vilde med, nemlig en fest med det hele. Festen begynder godt, alle er glade, og hurtigt er der lir i luften. Det bliver dog snart udskiftet med ballade, da en af brunetterne giver udtryk for, hun gerne så to af sine holdkammerater i et fly med enkeltbillet hjem. Og da blondinen, der skal erstatte Sidney Lee, pludselig ankommer, kommer der for alvor kog under divaerne.

 • Episode 4

  18 feb 2013

  Den diva, der overlever at få mudder under de kunstige negle og samtidig formår at udkæmpe sine rivaler, rejser hjem 100.000 kroner rigere.

 • Episode 5

  25 feb 2013

  I aftenens afsnit bliver det hele noget værre lort for divaerne. Bogstaveligt talt. I lejrkonkurrencen skal de nemlig kæmpe om, hvem der kan flytte mest kolort fra A til B. De må kun bære det i armene – samtidig er de parvis blevet bundet sammen om anklerne, så det hele kan hurtigt blive noget… Møg. Men det er ikke kun luksuslejren, der er på spil. Herefter belønner Jakob Kjeldbjerg sine divaer med en ægte poolparty, og der bliver gået til flaskerne – især to af divaerne har svært ved at holde igen – og de er derfor godt berusede, da Jakob Kjeldbjerg pludselig afbryder festen med en geografiquiz. Og det får temperamentet til at lyne mellem to divaer, der ellers hidtil har dannet en stærk alliance.

 • Episode 6

  4 mar 2013

  En passende menu da alle har tømmermænd fra gårsdagens poolparty. Især Frederik og Joanna har høje forventninger til, hvor mange burgere, de hver især regner med at kunne sætte til livs i de fem minutter, de har til rådighed. I kampen om diamantringen gælder nogle helt andre egenskaber. Her skal divaerne nemlig have fyret op under hofterne, når Jakob Kjeldbjerg sender dem ud i "diva kroket". Noget, der får sindene i kog hos visse divaer og ja, når en diva er sur - går det naturligvis ud over alle andre.

 • Episode 7

  11 mar 2013

  som de så skal videreformidle til deres hold – ved at nynne. Alle giver den fuld gas, men da vinderholdet er fundet, griber den sidste af divaerne alligevel ”mikrofonen” og nynner sin sang ”The winner takes it all”. Og så bryder helvede løs. Jakob Kjeldbjerg får dog hurtigt ro på divaerne, som får en sidste opgave af ham, inden de bliver sendt tilbage til deres lejre. Næste dag skal divaerne udpege en fra hvert hold, der skal ud i en duel på liv eller død.

 • Episode 8

  18 mar 2013

  Ikke nok med det, så valgte Nadias veninde Helene også at opgive kampen om at blive junglens største diva og er taget hjem. Så brunetteholdet er presset. Hos blondiner er det løgne og bedrag, der præger livet i lejren. De tre blondiner Julie, Jeanette og Maria finder ud af, at Patrick har lovet dem alle det samme: nemlig at han vil hjælpe hver enkelt med at få en ring, hvis de bakker ham op. De tre blondiner bliver enige om, at det er slut med at bakke Patrick op, så nu er det ren girlpower, Patrick er oppe imod. Inden lejrkonkurrencen skal udkæmpes får brunetterne og ikke mindst Stephanie et chok, da en gammel kending pludselig kommer gående. Og muligvis kan komme på holdet igen. Hvis brunetterne altså vil betale for det.

 • Episode 9

  25 mar 2013

  De to hold skal nemlig kæmpe i ”Frugt smash”, hvor det gælder om at smadre så mange appelsiner med et boldbat som muligt. Fredrick er da også i sit es og parat til at give den fuld gas. Desværre får han givet den lidt for meget gas, og hans ryg lider desværre under hans store entusiasme i konkurrencen. Hvilket får store konsekvenser for den gæve Fredrick. Hos blondinerne har pigerne gang i det helt store dobbeltspil overfor Patrick. Men under et kæmpe skænderi er en af pigerne lige ved at røbe planen overfor Patrick. Og så er der drama i lejren.

 • Episode 10

  1 apr 2013

  har de fået en fordel, der kan gøre deres liv lidt lettere i forbindelse med sammenlægningen. Desværre ender fordelen med at skabe intern splid blandt de fire blondiner, der ikke når til enighed førend de går til den første konkurrence, der sender en af divaerne på det første fly hjem. Efter konkurrencen glemmer alle dog hurtigt, at de er blevet en diva mindre i junglen, da Jakob Kjeldbjerg fortæller, de nu skal gøre sig klar til en Miss/Mr. Jungle-konkurrence.

 • Episode 11

  8 apr 2013

  Dagens diamantkonkurrence begynder som en divas værste mareridt efter en heftig fest. Viklet ind i wc papir, bundet til en pæl i håndjern og med bind for øjnene skal de sidste seks divaer kæmpe sig fri for at vinde. Og det er ikke kun en diamantring, vinderen i konkurrencen kan løbe med. En sejr er også lig med en værdifuld magt. Taberen af dagens konkurrence ryger til gengæld ud i en dyst på liv og død. Hvem taberen skal kæmpe mod i dysten, ja det må vinderen af dagens diamantkonkurrence beslutte, og det er bestemt en magt der er værd at kæmpe for. Der bliver i den grad bejlet til dagens vinder, alle vil stå sig så godt som muligt for at undgå den farlige dyst, der vil koste en diva pladsen i junglen. Men en skal det jo være og næste dag er de to divaer klar til den farlige dyst. Med et spring ud over klippekanten og blikket rette direkte ned i afgrunden kaster de te i to divaer sig ud i en gang hæst blæsende rapelling, hvor kun den diva med den bedste tid overlever dysten.

 • Episode 12

  15 apr 2013

  En diva er meget tæt på at sikre sig en finaleplads med sine fem ringe, men divaen bliver åndet i nakken af en anden diva, der har sikret sig tre ringe. Derfor er der meget på spil i den sidste diamantkonkurrence. For de andre divaer handler det i den grad om ikke at tabe i dagens diamantkonkurrence, fordi taberen ryger ud i en duel, der kan ende med at koste divapladsen i junglen, og så er det farvel til finalen og hjem til Danmark. De fem divaer er helt oppe at køre og klar til at kæmpe for deres pladser i junglen og dermed give dem en chance for at vinde titlen som ”junglens største diva” og 100.000 kroner. Det bliver ikke nemt for dagens konkurrence kræver, at der skal flyttes med en del brikker...