• Episode 1

  27 feb 2012

  De 10 realitydivaers første møde med junglen bliver både vådt, mudderet og tungt. Med en stor og uhandy kasse på slæb kæmper divaerne sig gennem junglen i to hold. Holdene giver hinanden kamp til stregen gennem den ufremkommelig og tætte jungle. Vinderholdet får nemlig retten til at bo i luksuslejren, mens taberne må bo i lortelejren, og de luksusvante divaer ved godt, hvad der er værd at kæmpe for. Senere venter der divaerne endnu en omgang mudder. De to hold divaer kaster sig frivilligt ud i et kæmpe mudderbad for at finde det guld, der kan udløse en præmie på 10.000 kroner. Mudderbadet kridtes hurtigt op med en bitchfight mellem Maria og Amalie, der bogstaveligt ender i en omgang mudderkastning.

 • Episode 2

  5 mar 2012

  Nu er Gorillas parat til hvad som helt for at fat i luksuslejren, som Sexy Tigers har nydt godt af siden ankomsten til junglen. Der er derfor bogstaveligt talt dømt hanekamp, når de to hold divaer skal kæmpe om, hvem der hurtigst får hugget hovedet af en levende høne og plukket fjerene af den. Især Irina ser fem til en nat i luksuslejren. Så da Tigers vinder overlegent og dermed sender Gorillas tilbage i lortelejren, går Irina amok og smadre det halve af luksuslejren, inden Maria når frem og forsøger at få Irina til at falde ned. Selv om divaerne konstant er omringet af kryb i junglen, lader Sy Lee og Samanta sig frivilligt dække af alverdens kryb som kæmpe kakerlakker, orme og mider i kampen om at vinde 10.000 kroner til deres holdpulje. Amalie og Gustav får fornøjelsen af at smide krybbene på deres modstander. I kampen om at smide flest kryb på modstanderen, ender de to dog med at smide mundkryb efter hinanden i en bitchfight, der er en diva værdig.

 • Episode 3

  12 mar 2012

  Stemningen og vejret påvirker i den grad Gustav. Det lægger han da heller ikke skjul på, da han åbenhjertigt fortæller Jakob Kjelbjerg om, hvor hårdt det hele er. Det får Sexy Tigers til at bryde ud i grin, og det rammer Gustav hårdt, at især Sy Lee griner af ham. Senere får de festvante divaer en længe ventet fest. Sprutten flyder da også let og hurtigt indenbords, og sandhedens time er uundgåelig. For da Gustav vil vide, hvorfor Sy Lee grinte af ham, kommer der andre sanheder frem i lyset. Det hele ramler i et kæmpe skænderi mellem Sy Lee og Irina, der beskylder hinanden for at lyve.

 • Episode 4

  19 mar 2012

  Divaerne får derfor brug for deres rå muskelkraft, når de skal padle sig gennem en vild omgang rafting. Begge hold kæmper for at undgår de mange sten på bunden af den brusende flod. Samtidig gælder det om at holde godt fast i sin padle for ikke at miste den. Men det sker selvfølgelig for Amalie! Senere får divaerne en overraskende besked, da Jakob meddeler, at en diva snart skal forlade junglen. Den næste konkurrence vil afgøre hvilket hold, der er i fare for at miste en diva. Derfor er det en vigtigt konkurrence, som begge hold bare vil vinde. Konkurrencen er ganske simpel: hold en ananas i strakte arme i længst tid. - Til gengæld kræver det masser af muskelstyrke. Det er da også de to alfahanner, Gustav og Sy Lee, der til sidst står over for hinanden og ikke vil give efter for muskelsmerterne og syre i armene, men hvem af de to er mon mest stædig?

 • Episode 5

  26 mar 2012

  For Gustav skal træffe en meget svær beslutning. Han skal nemlig smide en af sine egne, Golden Gorillas-divaer, ud af junglen. Gustav vender tilbage til sin lejr, hvor divaerne i uvidenhed venter på hans dom. En ting ved de dog, en af dem bliver den først diva, der skal sige farvel til junglen. I konkurrencen om luksuslejren får divaerne for alvor brug for deres huske-gen, når de sendes ud på en gevaldig gang “Jungle Memory”. Her skal divaerne i den grad huske detaljer fra de usædvanlige ting, de møder på memoryruten i junglen. En af Sexy Tigers-divaerne skal stå over i konkurrencen, og Susan er vældig hurtig til at melde sig selv til stor irritation for Amalie. Hun ville nemlig meget gerne have haft den plads, fordi hun ikke husker så godt i længden, som hun selv udtrykker det. Til daglig er divaerne konstant omsværmet af alverdens kyrb og insekter i junglen, men i pengekonkurrencen nøjes divaerne ikke kun med det. Her kommer de i stedet i nærkontakt med kæmpe eddekopper, kæmpe kakerlakker og masse af andet kryb. Alle divaerne er mega angste for de store kryb, og da Sexy Tigers igen skal vælge en, der står over får Amalie pladsen. Men da tigerne får mulighed for en ekstra udfordring får piben en anden lyd. Det er nemlig Golden Gorillas, der må bestemme, hvem af tigerne der skal tage imod ufordringen, som naturligvis har noget med kryb at gøre. Gorillas tøver ikke længe med at udpege Amalie til den udfordringen.

 • Episode 6

  2 apr 2012

  Og det er slet ikke så let, for ingen af divaerne kan finde ud af at bruge et kompas. Derudover får divaerne desuden brug for deres evner i præcision og regning. Her meddeler Sofie og Amalie dog straks, at de ikke kan regne, så de trækker sig tilbage og lader de andre på holdet om det til stor irritation for Susan. Det gør dog ikke den store forskel, for de andre tiger har også svært ved at regne den ud. I junglen farer begge hold forvirret rundt og kan ikke finde ud af, hvilken retning de skal gå. Til sidst forbarmer Jakob sig dog over dem og kalder alle divaerne sammen til en fælles briefing om, hvordan de skal bruge et kompas. Efter konkurrencen venter der divaerne en ubehagelig overraskelse. Hvert hold skal nemlig vælge en diva, som skal sendes ud i en dyst - en dyst med junglelivet som indsats. Vinderen af dysten hiver 10.000 kroner i land til holdet, mens taberen skal sige farvel til sit hold og forlade junglen for altid. Inden aften vil et hold altså være en diva mindre.

 • Episode 7

  9 apr 2012

  Med deres smukke og sexede ydre og evnen til at holde en tale skal divaerne kæmpe om titlen som “Miss Jungle 2012”. Og med tre ikke helt almindelige dommer er det ikke let at vide, hvad de vil se efter hos divaerne. Er det mon tatoveringer, sexet optræden, naturlig skønhed eller noget helt andet, de tre lokale jungledommer vil lægge vægt på? I kølvandet venter ikke kun titlen, men også en gedigen fest til den lyse morgen. Desværre kommer ikke alle med til festen, og det skaber en del uro på taberholdet. Næste dag, inden tømmermændende har lagt sig, venter pengekonkurrencen. Her skal divaerne testes i, hvor godt de kender deres personlige ejendeles flydeevne. Her kommer blandt andre Gustavs dildo, “Sorte Per”, frem i lyset til stor overraskelse og sjov for de andre. Men,spørgsmålet er, kan den flyde, eller dratter den til bunds i poolen? Ud over de 10.000 kroner, der er på spil, får vinderholdet en ekstra præmie, som alle har ønsket sig meget længe: mulighed for at kontakte en, de savner i Danmark. Men kun en diva kan få muligheden, og hvem det skal være, er op til divaerne selv at blive enige om.

 • Episode 8

  16 apr 2012

  Med et godt bananspytte hiver Sofie nemlig sejren hjem til tigerholdet. En vigtig sejr, der giver ret til luksulejren - og ikke mindst de to fredninger, der følger med. Nu skal de fire Sexy Tigers-divaer bare blive enige om, hvordan de to fredninger skal fordeles. Og det er lettere sagt end gjort. Susan synes, at Sofie skal have den ene af de to fredninger, men den er Amalie slet ikke med på, og snart er de to perleveninder i gang med et kæmpeskænderi. Dagen efter er det sidste gang, de to hold ser lortelejren og luksuslejren, for nu skal divaerne videre og dybere ind i junglen. Men én diva kommer ikke med. Hvem det bliver afgøres først, når divaeren har været igennem en meget grænseoverskridende og klam konkurrence. Divaerne skal kæmpe om at spise og drikke nogle meget utraditionelle retter. Både synet og lugten af de makabre retter gør det bestemt ikke letter at gå i lag med. Men konkurrencen er vigtig, for der venter nemlig taberne en grum skæbne. Taberholdet skal nemlig blive enige om, hvilken diva fra deres eget hold der ikke må komme med på den videre rejse i junglen, men istedet skal hjem til Danmark. Og bliver taberholdet ikke eninge, lægges deres skæbne i andres hænder.

 • Episode 9

  23 apr 2012

  Her venter dem lidt af en overraskelse, for de skal nemlig bo under samme tag, og det huer ikke de to ærkerivaler, Sy Lee og Irina. Den nye jungle byder på vild natur, og i den første konkurrence skal divaerne krydse en brusende flod. Med egne kræfter skal de kæmpe sig vej til den anden side af vandet, og der er meget på spil, for taberholdet får en hård straf. De skal nemlig sætte en af deres egne holdkammerater i fare. Alle på taberholdet får travlt med at overbevise de andre om, at de skal blive, og det tyder på, at der især er én diva, de andre er ved at være trætte af. Næste morgen får den udsatte diva en sidste chance for at redde sit jungleliv: hvis divaen kan få en fra det modsatte hold til at bytte hold med sig, er divaen reddet. Det sætter gang i masser af snak og smiger, og ingen ved med sikkerhed, hvor de har hinanden. Senere bliver divaerne udsat for en vaskeægte stinker, når de skal kæmpe om 10.000 kroner. Det er en rigtigt ”lorte”-konkurrence hvor divaerne ikke kun skal gætte en dyrelort, men også have fingrene i dem, hvis de vil gøre sig håb om at vinde konkurrencen.

 • Episode 10

  30 apr 2012

  Det betyder dog bestemt ikke, at konkurrencedisciplinen er nem, selv om banansvingning alligevel er lettere for nogen end andre. Divaerne får en længe ventet fest med det hele. Alle er glade og godt beruset da Jakob pludselige dukker op under festens højdepunkt for at meddele, at der nu skal der afholdes junglevalg. Alle skal sætte et kryds ud for den person, de helst ser ude af junglen. Får en diva overtal af stemmer, ja så er det farvel med det samme. Er der stemmelighed, skal de to divaer ud i en dyst på liv og død. Frygt og mistro blusser straks op på kryds og tværs. Især Gustav føler sig udsat og er meget bange for, at et flertal sparker ham ud af junglen. Godt bakket op af Irina og Samanta spinder Gustav derfor et net, der skal redde ham fra jungledøden.

 • Episode 11

  7 maj 2012

  Snart er det alle mod alle for at få fat i de 100.000 kroner og titlen, der til sidst venter på den sejeste diva i junglen. Men inden skal de sidste fem divaer så grueligt meget igennem. Sexy Tiger-holdet, som nu kun består af Susan og Amalie, er meget presset. De to divaer skal nemlig vinde pengekonkurrencen og de 10.000 kroner, hvis de vil gøre sig håb om at nå finalen og stadig være et hold. I pengekonkurrencen er Amalie således ude i et kapløb mod Samanta, og med et godt forspring ser det ud til at Amalie kan slå hende med flere længder. Lige indtil Samanta vrider om på foden, og knæet går af led. Amalie vælger at stoppe op for at hjælpe Samanta i mål, men få meter før måstregen slipper Amalie dog sit tag i Samanta og løber over stren som den første. Susan er alligevel godt indebrændt og er bange for, at Amalies bamhjertighed kan koste dem finalepladserne. Inden dagen er omme er junglen da også endnu en diva mindre, men den diva er ikke helt ud af kampen. Den udstødte diva får nemlig en sidste finger med i spillet mod de andre med muligheden for at fordele fem sandsække af hver fem kilo på de resterende fire divaer. Og sækkende bliver bestemt ikke fordelt ligeligt inden konkurrencen, hvor de fire sidste divaer skal hænge i et reb længst muligt. En meget vigtig konkurrence, hvor vinderen får en plads i finalen.

 • Episode 12

  14 maj 2012

  Men kun to divaer kommer til at kæmpe i det afgørende slag i finalen. Susan har allerede sikret sig en plads i finalen, fordi hun var den, der hang længst tid i et reb og dermed vandt en fredning. Nu er spørgsmålet så, hvem af de tre sidste Golden Gorillas hun skal kæmpe mod. De tre, Samanta, Irina og Gustav, skal nemlig først ud i en heftig dyst om den sidste plads i finalen. En dyst, der i den grad kræver mod og hurtighed.