Afspil programmetDivaer i Junglen SPECIAL S01E01

Favorit

Sæson


Er du også fuldstændig vild med årets Divaer i Junglen? Så læn dig godt tilbage og nyd denne minikavalkade af slettede scener, eksklusive fraklip og meget andet, du ikke fik lov til at se i programmerne. Glæd dig til Youtube-challenges med Fie og Johnny, masser af skønsang med Caroline og ikke mindst Jannis favntag med det danske sprog! Se sæson 1

 • Episode 1

  Seks af Danmarks største reality-divaer bytter deres liv på den røde løber ud med et ophold i Ecuadors eksotiske jungle. Fie Laursen og Paradise-Caroline er begge inviteret ind i junglen af Jakob Kjeldbjerg.

  Publiceret: 9 apr 2018

  Til Divaer i Junglen
 • Episode 2

  Pigerne skal speeddate mændene på skift, og Fie og Carolines bitchfight blusser op, da holdene skal beslutte hvordan mændene skal fordeles. I dysten om luksuslejren skal mændene og divaerne lære hinandens verdener at kende.

  Publiceret: 16 apr 2018

  Til Divaer i Junglen
 • Episode 3

  Divaerne og de 4 rigtige mænd er efterhånden ved at vænne sig til livet i junglen. De hygger sig i hver deres lejre, selvom mændene stadig har mere end almindeligt svært ved at forstå sig på divalivet.

  Publiceret: 23 apr 2018

  Til Divaer i Junglen
 • Episode 4

  Efter Jannis exit er der igen god stemning hos "Wild Pink Jaguar" og en overgearet Caroline, arrangerer både musikvideoer og makeupkonkurrencer, med Mogens og Dennis modvilligt i centrum.

  Publiceret: 30 apr 2018

  Til Divaer i Junglen
 • Episode 5

  Det er store bytte-hold-dag i junglen. Mændene og divaerne skal i denne uge bo i lejr sammen med deres eget køn. Især Fie og Caroline, der har Danmarks største reality-bitchfigt kørende, er pressede over at skulle bo sammen.

  Publiceret: 7 maj 2018

  Til Divaer i Junglen
 • Episode 6

  Regntiden i Ecuadors eksotiske jungle tvang i sidste uge divaerne til for en kort stund af flytte ud af junglen. Nu flytter de tilbage i de vante omgivelser i lorte- og luksuslejren.

  Publiceret: 14 maj 2018

  Til Divaer i Junglen
 • Episode 7

  Konkurrencen spidser til. Nu hvor finalen og titlen som junglens sejeste diva og 100.000kr efterhånden er ganske tæt på. Det er alles kamp mod alle - og nu gælder det ikke kun om at vinde konkurrencerne for at få diamanter til sig selv.

  Publiceret: 21 maj 2018

  Til Divaer i Junglen
 • Episode 8

  Snart skal det vise sig, hvem der bliver 'Junglens sejeste Diva'. Og med to divaer og tre mænd tilbage i junglen, så skal de to divaer i den grad bruge kvindelist for at sikre sig, at mændene ikke rotter sig sammen og kyler dem ud.

  Publiceret: 28 maj 2018

  Til Divaer i Junglen
 • Episode 1: Divaerne vs. mændene

  Divaernes overraskelse over mændenes ankomst afløses af gode ideer til, hvordan mændene kan sættes i arbejde i lejren. Fie viser Johnny, hvordan man bliver rig YouTuber, og Mogens prøver at lære Caroline at tale sønderjysk. Udfordringer opstår, da mændene skal lære divaernes kampråb.

  Publiceret: 3 aug 2018

 • Episode 2: Divaerne vs. lejren

  Livet i junglen er ikke nemt, så divaerne og mændene må tænke kreativt for at holde hverdagen i lejrene ud. Janni starter sit eget aerobic-hold, mens Roed og Fie får en forretningsidé, der inkluderer Fies brugte trusser. Caroline underholder med skønsang.

  Publiceret: 10 aug 2018

 • Episode 3: Divaerne vs. dyrene

  Ecuadors jungle er fyldt med eksotiske dyr, som gør lejrlivet svært for divaerne. Fie må redde sit hold fra en kakkerlak, mens Mogens og Dennis jagter en leguan, der har kapret toilettet. Begge hold lægger strategier for, hvordan de overlever nætterne sammen med junglens kryb.

  Publiceret: 17 aug 2018