• Divaer by Night
  18:13

  Episode 1

  1 apr 2019

  Nikita Klæstrup er hovedperson i første afsnit af Divaer By Night, og aftenens tema kredser om et af divaernes væsentligste våben – nemlig numsen. Den står på 'Twerk-spelling' og 'Gæt en røv' for Philip, Mariyah, Sigmund, Julie og Nathalie, der kæmper om at skulle stille spørgsmål til en af gruppens mest kendte divaer. Hør Nikita fortælle om sin største frygt og om at være kendt som 'Nikita med brysterne'.

 • Episode 2

  8 apr 2019

  Der er højt til loftet i afsnit 2 af Divaer by Night, hvor Sigmund indtager værtsrollen og sætter sig i den varme stol. I ugens første konkurrence skal vi se, om divaerne kan få hinanden til at grine, når de bliver bevæbnet med jokes, og vi skal se, hvordan mundtøjet virker, når de skal kæmpe sig til tops i en ”sug-og-spyt-konkurrence”. I den varme stol fortæller Sigmund om, hvad han har lært af sin tid i rampelyset, og om hvad hans forældre synes om, at han er med i junglen.

 • Episode 3

  22 apr 2019

  Det kan kun blive legendarisk, når Fetterlein indtager scenen og rollen som vært i Divaer by Night. Danmarks måske mest kendte reality-navn skal styre løjerne, når de øvrige deltagere skal gætte lidt mindre kendte reality-navne. I kampen om at stille spørgsmål til Fetter skal divaerne desuden vise, at de selvfølgelig kan skifte tøj, mens de er iført håndjern. Til sidst må Frederik Fetterlein svare på, hvor mange han har haft sex med, inden han fortæller mere om, hvordan han ser sin rolle som far i fremtiden.

 • Episode 4

  29 apr 2019

  Der er dømt spidse albuer i denne udgave af Divaer by Night. Det er Julies tur til at indtage rollen som vært og som altid teste de andre divaer i klassiske Diva-discipliner. Først hander det om spydigheder i ”Diva-roast”, hvor deltagerne går i kødet på hinanden. Derefter står den på episk showdown mellem Philip og Frederik, der skal vise, hvem der har de allermest spidse albuer. Når Julie indtager den varme stol, fortæller hun åbent om en meget stor beslutning, hun har taget om sin fremtid.

 • Episode 5

  6 maj 2019

  Der bliver fyret op under junglen i dette afsnit, når ingen ringere end Boris Laursen skal styre løjerne i Divaer By Night. Først skal deltagerne have varmen i et intenst spil junglefeber, hvilket ikke går stille for sig. Og i anden runde sætter divaerne ny rekord i, hvor meget man kan svine junglen til med flødeskum, når de skal spille Guilty Pleasure. Kedeligt bliver det heller ikke, når Boris sætter sig i den varme stol og løfter lidt af sløret for, hvordan det er at hedde Laursen til efternavn.

 • Episode 6

  13 maj 2019

  Det bliver en anelse lummert i skovbunden, når Chanel skal være vært i dette afsnit. Frederik, Nikita, Philip, Nathalie og Boris, skal nemlig som det første dyste i den bredt anerkendte diva-disciplin ”Giv et blæs”. Derefter er der især pres på champagne-drengene, når divarne skal gætte dyre dråber og se om de kan kende forskal på en Breezer og den ægte vare. Til sidst tager Chanel os med en tur til Voldsmose, hvor hun er vokset op, og fortæller om sin opvækst.

 • Episode 7

  20 maj 2019

  Maryiah er vært for det syvende afsnit af Divaer By Night. Den står på fuldmandssnak, når Philip, Nynne, Nathalie, Frederik og Sigmund skal lege Stiv Diva, som går ud på at gætte sætninger med en plastik-skinne i munden. I anden runde skal hofterne testes i en omgang junglebowling. Når Maryiah til sidst sætter sig i den varme stol, åbner hun op om sin smag i hårde mænd og om livet som både stripper og mor.

 • Episode 8

  27 maj 2019

  Det er blevet tid til, at Nathalie skal være vært for junglens hotteste game show. Det bliver ikke kedeligt, når Frederik, Nikita, Nynne, Philip og Sigmund som det første skal dyste i at nynne med vand i munden. Derefter står den på cocktail-limbo, som udfordrer de tørstige divaer på balancen i jagten på kulørte drinks. Til sidst bliver der name-droppet i den helt tunge ende, når Nathalie fortæller om at feste med verdensstjerner.

 • Episode 9

  3 jun 2019

  Nynne Larsen er vært for dette afsnit af Divaer by Night, og hun starter med at teste divaernes viden om, hvad de går og skriver på sociale medier. I anden runde handler det om at lære divaerne bedre at kende. Og vi finder ud af, om Frederik Fetterlein har scoret flere damer end Boris Laursen. Til sidst fortæller Nynne blandt andet om, hvilke tilbud man får, når man er med i Dagens Mand.