• Episode 1: Domina Dark

  1 mar 2019

  Er det frækt at blive pisket og behandlet som en hund? Amalie og Lotte er på besøg i en S/M-kælder og skal lære af en erfaren dominatrix, hvordan man dominerer og ydmyger seksuelt. Det bliver en grænseoverskridende oplevelse med slaver, dildoer, lak og læder, og Amalie må være modig og gå forrest, når Lotte bliver for blufærdig.

 • Episode 2: Minkfarm

  1 mar 2019

  Amalie elsker at gå med pels, for hun synes, det er noget af det mest luksuriøse, der findes. Men hun får mange vrede kommentarer, når hun poster billeder af sin minkjakke på Instagram. Derfor tager hun i dette afsnit mor Lotte med ud på en gård, hvor bonden opdrætter levende mink. Kan mødet med de små, bløde minkhvalpe ændre Amalies syn på dyrevelfærd?

 • Episode 3: Christiansborg

  1 mar 2019

  Amalie og Lotte kan godt lide Lars Løkke, men ellers ved de ikke meget om politik. Derfor besøger de Folketinget for at finde ud af, hvad politikerne egentlig går og laver inde på Christiansborg. Amalie har dog svært ved at høre efter, indtil én fra Venstre beder hende om et selfie-kursus.

 • Episode 4: Swingerklub

  1 mar 2019

  Swingerklubber er for ældre mennesker og skæve eksistenser. Sådan lyder en af Amalies mange fordomme om folk, der swinger. Derfor får hun og mor Lotte en rundvisning på Swingergården, hvor de kigger på gloryholes, gruppe-madrasser og dildoer i massevis. Amalie hopper en tur i sexgyngen, og så viser det sig, at hendes fordomme slet ikke holder stik.

 • Episode 5: Ishtar

  1 mar 2019

  Der bor ikke mange nydanskere i Amalie og Lottes kvarter i Nordsjælland. Ja, faktisk kender de to kvinder ingen med anden etnisk herkomst end dansk. Derfor inviterer de sig selv til folkekøkken hos en gruppe kvinder på Nørrebro i København. Her ifører Lotte sig tørklæde, mens Amalie laver arabisk mad til datteren Josefine.

 • Episode 6: Veganer

  1 mar 2019

  Er veganere hysteriske, eller har de bare ikke andet at lave? Det spørger Amalie og Lotte hinanden om, når de i dette afsnit skal ud at demonstrere med en gruppe aktivister, som kæmper for dyrevelfærd. Veganerne prøver at overtale Amalie til at droppe kød, men det er svært, for hun føler sig lidt som en narkoman efter kylling.

 • Episode 7: Drag

  1 mar 2019

  Amalie og Lotte føler sig sommetider som drag queens. Men kan de lære noget om makeup og kvindelighed af to rigtige drags? Det vil vise sig, når mor og datter træder ind i et univers af palletter og parykker, og Amalie forvandler sig til en latexklædt Katy Perry, mens Lotte skifter navn til Mama Honeycunt.

 • Episode 8: Star Wars

  1 mar 2019

  Star Wars er for nørder, men Darth Vader er da vildt sexet, synes mor Lotte. Derfor er hun og Amalie taget ind til København, hvor de skal gå i optog med udklædte fans, som hylder deres helte fra stjernekrigsfilmene. Men Amalie føler sig ærligt talt for kendt til at gå rundt på Strøget med en flok storm troopers.

Lignende programmer