Afspil programmetDer er et yndigt land – Med Amalie & Lotte S01E01

Favorit

Sæson


Amalie Szigethy og hendes mor Lotte har levet hele deres liv i en beskyttet boble i Nordsjælland. Nu er de blevet nysgerrige efter at se, hvordan virkeligheden er uden for Hørsholm. Derfor besøger de alt fra S/M-slaver til Star Wars-fans for at opleve et anderledes Danmark. Se sæson 1

 • Episode 1: Domina Dark

  Er det frækt at blive pisket og behandlet som en hund? Amalie og Lotte er på besøg i en S/M-kælder og skal lære af en erfaren dominatrix, hvordan man dominerer og ydmyger seksuelt. Det bliver en grænseoverskridende oplevelse med slaver, dildoer, lak og læder, og Amalie må være modig og gå forrest, når Lotte bliver for blufærdig.

  Publiceret: 1 mar 2019

 • Episode 2: Minkfarm

  Amalie elsker at gå med pels, for hun synes, det er noget af det mest luksuriøse, der findes. Men hun får mange vrede kommentarer, når hun poster billeder af sin minkjakke på Instagram. Derfor tager hun i dette afsnit mor Lotte med ud på en gård, hvor bonden opdrætter levende mink. Kan mødet med de små, bløde minkhvalpe ændre Amalies syn på dyrevelfærd?

  Publiceret: 1 mar 2019

 • Episode 3: Christiansborg

  Amalie og Lotte kan godt lide Lars Løkke, men ellers ved de ikke meget om politik. Derfor besøger de Folketinget for at finde ud af, hvad politikerne egentlig går og laver inde på Christiansborg. Amalie har dog svært ved at høre efter, indtil én fra Venstre beder hende om et selfie-kursus.

  Publiceret: 1 mar 2019

 • Episode 4: Swingerklub

  Swingerklubber er for ældre mennesker og skæve eksistenser. Sådan lyder en af Amalies mange fordomme om folk, der swinger. Derfor får hun og mor Lotte en rundvisning på Swingergården, hvor de kigger på gloryholes, gruppe-madrasser og dildoer i massevis. Amalie hopper en tur i sexgyngen, og så viser det sig, at hendes fordomme slet ikke holder stik.

  Publiceret: 1 mar 2019

 • Episode 5: Ishtar

  Der bor ikke mange nydanskere i Amalie og Lottes kvarter i Nordsjælland. Ja, faktisk kender de to kvinder ingen med anden etnisk herkomst end dansk. Derfor inviterer de sig selv til folkekøkken hos en gruppe kvinder på Nørrebro i København. Her ifører Lotte sig tørklæde, mens Amalie laver arabisk mad til datteren Josefine.

  Publiceret: 1 mar 2019

 • Episode 6: Veganer

  Er veganere hysteriske, eller har de bare ikke andet at lave? Det spørger Amalie og Lotte hinanden om, når de i dette afsnit skal ud at demonstrere med en gruppe aktivister, som kæmper for dyrevelfærd. Veganerne prøver at overtale Amalie til at droppe kød, men det er svært, for hun føler sig lidt som en narkoman efter kylling.

  Publiceret: 1 mar 2019

 • Episode 7: Drag

  Amalie og Lotte føler sig sommetider som drag queens. Men kan de lære noget om makeup og kvindelighed af to rigtige drags? Det vil vise sig, når mor og datter træder ind i et univers af palletter og parykker, og Amalie forvandler sig til en latexklædt Katy Perry, mens Lotte skifter navn til Mama Honeycunt.

  Publiceret: 1 mar 2019

 • Episode 8: Star Wars

  Star Wars er for nørder, men Darth Vader er da vildt sexet, synes mor Lotte. Derfor er hun og Amalie taget ind til København, hvor de skal gå i optog med udklædte fans, som hylder deres helte fra stjernekrigsfilmene. Men Amalie føler sig ærligt talt for kendt til at gå rundt på Strøget med en flok storm troopers.

  Publiceret: 1 mar 2019

 • Episode 01: Mælk

  Malkekøer er nuttede – men mest på afstand, synes Amalie, der i dag går efter den perfekte ko-selfie, når hun og Lotte besøger en bondegård for at se, hvor mælken kommer fra. De to kvinder elsker da også cow girl-livet… lige indtil de jokker i en kolort og skal røre ved et yver.

  Publiceret: 2 mar 2019

  Til Hvad har jeg i munden, mor? – Med Amalie & mor
 • Episode 02: Ost

  Amalie forstår ikke, at nogen kan lide ost. Selv er hun ved at kaste op, bare hun går forbi en ostebutik. Derfor tager mor Lotte hende med ud til to italienske mænd, som driver deres eget mejeri. Med lidt hjælp fra den sydlandske charme lykkes det dem måske at overbevise Amalie om, at der skal mere mozzarella på menuen fremover.

  Publiceret: 2 mar 2019

  Til Hvad har jeg i munden, mor? – Med Amalie & mor
 • Episode 03: Fisk

  Amalie og hendes mor elsker sushi! Men derudover spiser de aldrig fisk, for Amalie synes, de lugter så klamt, at hun ikke engang vil røre ved én. Derfor udfordrer de to kvinder i dette afsnit sig selv og går i lære på en fiskeauktion. Det viser sig dog at være virkelig svært for Amalie at holde næsen lukket, mens mor Lotte sprætter en død sild op med fingrene.

  Publiceret: 2 mar 2019

  Til Hvad har jeg i munden, mor? – Med Amalie & mor
 • Episode 04: Michelin

  Gourmetmad er dyr og overvurderet, mener Amalie og Lotte. De spiser dog gerne for tusindvis af kroner, hvis bare andre betaler regningen. I dette afsnit besøger de en Michelin-restaurant for at lære at lave mad i verdensklasse og måske forstå hypen omkring femstjernet mad. Men til deres store skræk finder de ud af, at den første opgave i køkkenet er at partere en død blæksprutte.

  Publiceret: 2 mar 2019

  Til Hvad har jeg i munden, mor? – Med Amalie & mor