Afspil programmetSæson 3 - Episode 1

Favorit

Sæson


De er skønne, anderledes, fascinerende og stærkt underholdende. De har hjemme i Hollywood, hvor livet er mere over the top end nogensinde. Og det passer de danske Hollywoodfruer juuuust fine. Se sæson 3

 • Episode 1

  I danske Hollywoodfruer møder vi seks forskellige kvinder, der alle er flyttet fra Danmark for at leve et liv i sus og dus i det solbeskinnede Californien.

  Publiceret: 1 mar 2018

 • Episode 2

  I aften inviterer Playmodellen Masha veninden og smykkedesigneren Cecilia Black på vinsafari i Malibu. I Californien er hver dag er en fest, så derfor holder fruerne ikke igen når der bliver prøvesmagt vine fra de lokale områder.

  Publiceret: 8 mar 2018

 • Episode 3

  Ines er taget ned til Kirstens butik med luksusdesignervarer. De to fruer har en frokostaftale, men der opstår et kæmpe problem, da Kirstens datter ringer for at få Glam-mormoren til at passe et af sine børnebørn.

  Publiceret: 15 mar 2018

 • Episode 4

  I aften i Danske Hollywoodfruer har forretningskvinden Kirsten travlt i sin butik On Que Style, da årets mest populære jule-event er kommet til byen.

  Publiceret: 22 mar 2018

 • Episode 5

  Kirsten er glam mormor til otte børnebørn, og en stor familie kræver meget plads. Derfor har hun og hendes mand Eddie besluttet sig for at købe et større hus - men med deres store krav er det en kæmpe millioninvestering.

  Publiceret: 29 mar 2018

 • Episode 6

  I aften i Danske Hollywoodfruer skal modellen Masha til et lidt specielt fotoshot, hvor hun skal have taget nogle frække billeder sammen med sin kærestes heste - og Masha og store heste er ikke nødvendigvis en god kombination.

  Publiceret: 12 apr 2018

Lignende programmer