Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Danmarks modigste er et helt nyt, grænseoverskridende og udfordrende program, hvor den ene vildt spektakulære og imponerende konkurrence afløser den næste. Deltagerne skal bekæmpe sig selv, hinanden, højder, ild, vand, fart og meget, meget mere i en række hæsblæsende programmer med suveræne Jakob Kjeldbjerg i spidsen.

 • Episode 1

  I Ceremonien stemmer alle om, hvem fra taberholdet der skal i den frygtede duel, som denne gang skal kæmpes i 104 meters højde. Hvem kan overvinde sin frygt?

  Publiceret: 20 mar 2017

 • Episode 2

  Josefine vandt i sidste uge duellen, og har nu sikret sig adgang til Hemmelighedernes Kammer. I denne uge udfordres især Jonas, som nærer stor frygt for spændetrøjer.

  Publiceret: 27 mar 2017

 • Episode 3

  Jakob Kjeldbjerg byder denne gang på store udfordringer for de modige deltagere, når holdkampen omhandlende høj fart skal gennemføres.

  Publiceret: 3 apr 2017

 • Episode 4

  Nu er det blevet tid til at introducere en ny frygt og det foregår i mørket langt nede i de gamle underjordiske gravkamre.

  Publiceret: 10 apr 2017

 • Episode 5

  Til ceremonien stemmes to fra taberholdet i duel og stemningen intensiveres, da Jacob Kjeldberg afslører, at dualanterne skal levende begraves. Hvem kan overkomme denne klaustrofobiske oplevelse?

  Publiceret: 17 apr 2017

 • Episode 6

  Josefine vandt duellen i sidste uge og har nu vundet adgang til Hemmelighedernes Kammer. Og med den betydelige fordel i hånden, ser det godt ud for Josefines hold.

  Publiceret: 24 apr 2017

 • Episode 7

  Stines tur i Hemmelighedernes Kammer giver hende et stort forspring i konkurrencen. Og Stine gør klogt i at udnytte fordelen hundrede procent, for vælger man blot én forkert holdkammerat i den nervepirrende holdkamp, så taber man.

  Publiceret: 1 maj 2017

 • Episode 8

  Natasha bliver præsenteret for en værdifuld magt i Hemmelighedernes Kammer. En magt som giver et stort forspring i konkurrencen, men som også kan skabe stor splid. Kan Natasha håndtere denne magt?

  Publiceret: 8 maj 2017

 • Episode 9

  Nu kan deltagerne næsten lugte titlen og den halve million. Selv husmoderen Mette er begyndt at tænke taktisk og da presset bliver for stort skaber det splid mellem selv de bedste venner.

  Publiceret: 15 maj 2017

 • Episode 10

  Nu gælder det finalen! Prøvelser nærmer sig sin afslutning. Men inden skal de frygtløse deltagere kæmpe i den sidste og altafgørende holdkamp 110 meter over vandets overflade.

  Publiceret: 22 maj 2017