• Episode 1

  1 dec 2018

  Det er dagen for Julies store galla-åbning af hendes beautysalon ‘Juliver’, og hun har inviteret toppen af dansk reality, herunder Christina Odorico. Julie ved ikke, at Christina – ligesom hende selv – har deltaget i programserien For Lækker til Love. Frederikke er blevet inviteret på et weekendophold hos et svensk spahotel og har taget sin uerfarne og nye kæreste med som fotograf.

 • Episode 2

  1 dec 2018

  Trine har kun 24 timer indtil den store åbning af hendes nu tomme frisørsalon. Derfor tager hun og kæresten Mathias i Ikea, men Trines lagervarer kan ankomme til salonen når som helst. Julie giver sin flirt Lenny en næse-voksbehandling, som sendes live på sociale medier for at lokke kunder i butikken. I Sverige er Frederikke og hendes kæreste Mathias ved at diskutere, hvem der bærer skylden for, at de billeder, de har taget på stranden, ikke har været gode nok til at lægge på Frederikkes Instagram.

 • Episode 3

  1 dec 2018

  Trine skal afholde reception i sin nye frisørsalon, og det er et ræs mod tiden, før hun kan blive klar til de mange gæsters ankomst. Christina Odorico får besøg af veninden og reality-kendissen Janni Ree, som kan hjælpe hende med at booste hendes kundebase. Frederikke skal lave en ny bikini-kollektion og inviterer sin mor over for at studere bikinierne fra den seneste kollektion.

 • Episode 4

  1 dec 2018

  Julie og flirten Lenny skal til forpremiere på Paradise Hotel 2019, hvor Julie støder ind i en gammel flamme; ekskæresten Oliver, som hun fandt sammen med i Love Island. Trine vil få tatoveret sin ryg, så det dækker over hendes ar fra en skoliose-operation. Frederikke skal på besøg hos et PR-bureau, som har tilbudt hende en masse gratis tøj og produkter, hvis hun vil reklamere for dem på sin Instagram profil.

 • Episode 5

  1 dec 2018

  Trine får en idé og vil, før en bytur med sin nyligt single Paradise Hotel-veninde Nadia, lade kæresten Mathias’ navn tatovere på sin krop. Julie er ved at flytte sammen med to veninder i deres nye lejlighed på Sluseholmen i København. Frederikke går ikke så meget i byen efter at have fået en kæreste, men i aften skal hun i byen og feste med veninderne.

 • Episode 6

  1 dec 2018

  Trine har fået en kærestetatovering med navnet 'Mathias' og skal nu vise den til kæresten. Men gårsdagens festlige humør er blevet erstattet af skænderier, fordi Trine glemte at skrive 'godnat'. Julie og hendes veninde Nathalie fra Love Island har lavet et banner for beautysalonen Juliver, som de vil bruge til at skabe opmærksomhed i Københavns bybillede. Christina Odorico skal være model til et foto shoot for beautykæden Salon Lækker men er bekymret for, om fotografen er god nok.

 • Episode 7

  1 dec 2018

  Frederikke skal posere næsten nøgen i afslørende bikinier men har ikke fortalt fotografen, at hun er gravid og har kvalme. Trine og kæresten Mathias er blevet uvenner, og Trine tager hjem for at konfrontere ham og vise sin nye tatovering; navnet 'Mathias'. Julie har inviteret sine to Love Island-veninder Nathalie og Josefine, som begge har mange følgere på sociale medier, ind i sin salon, så hun kan få omtale og flere bookinger.

 • Episode 8

  1 dec 2018

  Frederikke og hendes kæreste gennem kun et lille halvt år, Mathias, er på vej i BabySam, fordi de netop har fundet ud af, at de skal være unge forældre. Christina Odorico er taget til en erhvervsastrolog, men Christina er nervøs, at for deres samtale skal live-streames på Facebook. Julie skal skrive et indlæg om sin nye beautysalon på sin populære blog men er ramt af skriveblokade.