• Episode 1: Best of Mopper

  1 jan 2019

  Stephanie og Linse husker tilbage på de bedste øjeblikke med deres elskede Mopper, der havde et afslappet forhold til at tale om sex. Og så elskede hun sin porter og sin uregerlige hund Pixie. Vi får glædelige gensyn, med dengang Mopper ihærdigt prøvede at få Linse og Stephanie til at tage imod en kiwi, da Stephanie skulle lære Mopper at bruge en iPad, og da Mopper blev overbevist om, at hun havde fået en penisfløjte.

 • Episode 2: Lone gennem tiden

  1 jan 2019

  Brygge-beboeren Lone har altid fulgt familien tæt, og i dette afsnit husker Linse og Stephanie tilbage på deres favoritøjeblikke med Lone. Stephanie og Linse ser tilbage på, hvordan Lone endte som en karakter i Bryggen, om dengang hun fik Linses navn tatoveret, og da Linse havde hende med på galopbanen for at prøve, om jobbet som jockey mon var noget for hende.

 • Episode 3: Linses og Diddes venskab

  1 jan 2019

  Linses veninde Didde har altid spillet en stor rolle i familien, og Linse og Stephanie ser tilbage på Brygge-pigernes venskab. Et venskab der har været præget af op- og nedture, men især kærlighed og en frygtelig masse pinlige og sjove episoder. Stephanie og Linse snakker om, hvad Didde betyder for dem, og hvorfor hun altid vil være en del af deres familie.

 • Episode 4: Familien i problemer

  1 jan 2019

  I tidens løb har vi ofte oplevet Linse, Stephanie og resten af familien være på dybt vand. I dette afsnit ser vi tilbage på nogle af de gange, hvor vi har set Familien fra Bryggen i problemer. Vi er med, når Mopper skal forsøge at købe togbilletter, da Stephanie mister sit snowboard, og Pixie nægter at gå ind i sin transportkasse. Og så ser vi Stephanies og Linses favoritklip; da Didde er ude at køre på hundeslæde, og hundene løber løbsk.

 • Episode 5: Stephanies rejse

  1 jan 2019

  Stephanie og Linse husker tilbage på Stephanies rejse, siden hun var Red Bull-drikkende barchef på sin mors stripklub, til i dag, hvor hun er mor og skal giftes med sit livs kærlighed. Tilbageblik fra første gang seerne møder Cengiz, da Alba bliver født, familiens første ferie og ikke mindst det følelsesladede og storslåede frieri i Thailand.

 • Episode 6: Den aktive familie

  1 jan 2019

  I dette afsnit dykker vi ned i den aktive side af Familien fra Bryggen, når vi sammen med Linse og Stephanie ser tilbage på familiens sjoveste sportsøjeblikke. Veninden Kost falder på pole-stangen, Linse og Lone er til lerdueskydning, og Stephanie og Mopper prøver ballet. Stephanies og Linses favoritklip får dem næsten til at falde bag over af grin, når de genser Diddes første gang på skøjtebanen.

 • Episode 7: Linses kamp for dyrene

  1 jan 2019

  I dette afsnit ser vi tilbage på de største øjeblikke i hendes evige kamp for dyrene. Her mærker vi virkelig Linses store kærlighed og passion; at hjælpe og redde dyr. Vi er med, dengang Linse lavede sin protestsang mod hundeloven, da hun kom op at slås med en mand i Spanien og næsten blev anholdt, og da Didde blev bollet i øret af en abe. Linse og Stephanie genser deres rørende favoritklip, hvor Linse stjæler Jytte fra en kennel.

 • Episode 8: Familiens ferier

  1 jan 2019

  I dette afsnit ser Linse og Stephanie tilbage på højdepunkterne fra familiens mange ferier sammen. Familien har været på mange rejser sammen, og bølgerne har da også ofte gået højt, når de har rejst. Stephanie og Linse husker tilbage på dengang, de ikke kunne komme afsted i autocamperen, da de kom op at skændes i lufthavnen, og da de ikke vidste, hvor Mors egentlig lå. Og vi ser også dengang, Stephanie lærte at svømme, og da hun blev overrumplet i undertøj af et pludseligt rend af mennesker på campingferien.