Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


I sæson 2 møder vi igen de flabede og rebelske piger, der går efter den perfekte overpumpede og mega tatoverede Bad Boy. Castet er tilbage, og vi bliver også velsignet med nye bekendtskaber. Se sæson 1-2

 • Episode 1

  Sæsonens første program starter med et brag af et reunionparty. Der gøres Bad Boy-status over en Mokai og champagne, der naturligvis skal skænkes mellem Mariyahs silikonebryster.

  Publiceret: 14 feb 2019

 • Episode 2

  Pernille skal holde tøseaften, så Christian må pænt skride. Som aftenen skrider frem og drinksene ryger ind, kommer sandhederne ud om bl.a. sexlivet. - og der bliver ikke lagt fingre imellem!

  Publiceret: 21 feb 2019

 • Episode 3

  Mariyah skal på sin anden date med den friske bad boy, Vedat. På første date tog Mariyah Vedat med på toilettet, så Vedat har høje forventninger til den anden date, som han har planlagt.

  Publiceret: 28 feb 2019

 • Episode 4

  Heidi og Mariyah skal på arbejde som dansere på en musikfestival. De har bare ikke lige nået at øve, så de må hurtigt lige lave en dans og håbe på, at Tequila kan få dem til at danse synkront.

  Publiceret: 7 mar 2019

 • Episode 5

  Heidi har måske fundet sin drømme bad boy i Frederik, som hun skal på date med i Tivoli. Spørgsmålet er, om hun kan leve med de ting, han har siddet i fængsel for.

  Publiceret: 14 mar 2019

 • Episode 6

  Kia, Melanie og Nana har aftalt at tage en tøse bytur. Kia vil holde lidt igen med sprutten, men det tror de to andre ikke holder.

  Publiceret: 21 mar 2019

Lignende programmer