Afspil programmetSæson 3 - Episode 2

Favorit

Sæson


I '16 & Pregnant' følger vi i hvert program en teenagepige i en periode på 5-7 måneder, hvor hun må navigere sig igennem en teenagers problematiske opvækst, vokseværkets smerter og ungdommens oprør.

 • Episode 2

  Jennifer er 16 år og fra Riverview, Florida. Sammen med kæresten Josh er hun gravid med tvillingerne Joshua Devan og Noah Matthew. Selvom hendes forældre ikke er glade for ham, lader de Josh flytte ind. Tingene udvikler sig.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 3

  Jamie er en 17-årig elev i ældste klasse og på skolens æresliste i Asheville, North Carolina. Sammen med kæresten Ryan bliver hun gravid, men han udebliver fra lægebesøgene og går endda glip af datteren Miah Christines fødsel.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 4

  Danielle er high school-elev i Columbus, Ohio, da hun finder ud af, at hun er gravid med kæresten Jamie. Oprøreren Danielle bor hos sin bedstemor. Hendes egen mor var enlig teeenagemor.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 5

  Cleondra, high school-elev på 17 år fra Mississippi er gravid med sin kæreste Mario. Hendes søster er også en ung mor, så Cleondra har fået masser erfaring ved at passe sin niece Zyra. Hun føder Kylee Sue i november 2010.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 6

  Kayla er en anorektisk 17-årig fra Mankato, Minnesota, og hun er gravid med sin kæreste Mike. Hun er gymnast med masser af venner og spiller softball. Kayla spørger sin mor om råd om, hvordan hun skal tabe sig, mens hun er gravid.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 9

  15-årige Taylor fra Cincinnati, Ohio er gravid sammen med kæresten Nathan. Taylors mor ønsker, at hun vælger at bortadoptere. Taylor og Nathan føler, at de kan klare udfordringerne som teenageforældre, indtil han skuffer som far.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 10

  Allie er gravid med kæresten Joey. De bor begge hos Joeys mor Yolanda og bror Damian. Joeys mor var teenage-stofmisbruger, da hun fik ham, og der er masser af spænding mellem parret og Yolanda.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 11

  Dr. Drew går i dybden og lytter til adoptionshistorier fra Teen Moms Catelynn og Tyler og 16 and Pregnants Ashley.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 12

  Dr. Drew er vært for en følelsesladet finale, hvor de 10 teenagemødre deler scenen med deres kærester og forældre og taler om de problemer, de står over for.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 13

  Dr. Drew er vært for en række eksklusive øjeblikke, som vi aldrig så med pigerne i denne sæson af 16 and Pregnant.

  Publiceret: 26 jun 2017

 • Episode 14

  Et dybdeborende kig på alt, der er sket for pigerne, siden kameraerne blev slukket i den forrige sæson af 16 and Pregnant.

  Publiceret: 26 jun 2017