Favorit

Sæson


I MasterClass deler de tre famøse dommere Jesper Koch, Thomas Castberg og Jakob Mielcke deres gastronomiske færdigheder under 4 forskellige tematiseringer. Stegning, grøntsager, moderne saucer og tilsmagning. Et must-see program for dig, der drømmer om at deltage i MasterChef.

  • MasterClass

    MasterClass: Stegning

    Jesper Koch demonstrerer stegeteknikker på oksemørbrad – rød, medium-rød og gennemstegt. Han viser også, hvordan fisken steges til perfektion. Velkommen til MasterClass.

    Publiceret: 15 feb 2018

    Varighed: 08:19

  • MasterClass

    MasterClass: Tilsmagning

    Tilsmagning er alfa omega i gastronomiens verden. Se her Thomas Castbergs gennemgang af, hvordan man mestrer fordelingen af det sure, søde, salte og bitre. Velkommen til MasterClass.

    Publiceret: 15 feb 2018

    Varighed: 06:43

  • MasterClass

    MasterClass: Moderne saucer

    Nordisk pesto, kold sauce, Soya smørsauce og sauce i sifon. Jesper Koch giver sit kulinariske bud på 4 forskellige moderne saucer. Velkommen til MasterClass.

    Publiceret: 15 feb 2018

    Varighed: 08:06

  • MasterClass

    MasterClass: Grøntsager

    Jakob Mielcke giver en kreativ lektion i grøntsagers store potentiale, og hvordan man kan opnå mange forskellige sanseindtryk med samme grøntsag. Her laver han en blomkålscouscous og en blomkålspuré. Velkommen til MasterClass.

    Publiceret: 16 feb 2018

    Varighed: 07:55

  • MasterClass

    MasterClass: Det søde køkken

    Sukker er gaven, som aldrig stopper med at give. Jakob Mielcke udpakker det søde køkkens utallige afskygninger i form af sukkerslør, fudge, nougatine og is. Velkommen til MasterClass.

    Publiceret: 5 apr 2018

    Varighed: 08:05

  • MasterClass

    MasterClass: Friture

    Tag ikke fejl af fritering. Friture-gryden er et helt unikt element af kokkekunsten, og Thomas Castberg giver her en gennemgang af friturens mange særegne facetter. Velkommen til MasterClass.

    Publiceret: 5 apr 2018

    Varighed: 06:42

  • MasterClass

    MasterClass: Avancerede teknikker

    Mestrer du de forjættede teknikker i et køkken, er du allerede godt på vej til at blive en mesterkok. Jesper Koch demonstrerer videnskaben bag knivteknik og komplicerede vandbade. Velkommen til MasterClass.

    Publiceret: 5 apr 2018

    Varighed: 08:41