Masterchef OPSKRIFTER

Afspil episode 1

Masterchef OPSKRIFTER

3:53
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 1

ÆBLEGRANITÉ AF ÆBLEMOST: Masterchef-dommer og kok Thomas Castberg viser, hvordan du laver din egen æblegranité af æblemost, sukker og husblas.


Publiceret 19. aug. 2013
Varighed 3:53
Episode 1
19. aug 2013
ÆBLEGRANITÉ AF ÆBLEMOST: Masterchef-dommer og kok Thomas Castberg viser, hvordan du laver din egen æblegranité af æblemost, sukker og husblas.
9:09
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 2

HUMMERSALAT: Masterchef-dommer og kok Thomas Castberg viser, hvordan du slagter en hummer og laver lækker hummer-salat


Publiceret 20. aug. 2013
Varighed 9:09
Episode 2
20. aug 2013
HUMMERSALAT: Masterchef-dommer og kok Thomas Castberg viser, hvordan du slagter en hummer og laver lækker hummer-salat
2:49
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 3

STEGTE KAMMUSLINGER: Masterchef-dommer og kok Thomas Castberg viser, hvordan du steger kammuslinger helt perfekt.


Publiceret 17. jul. 2014
Varighed 2:49
Episode 3
17. jul 2014
STEGTE KAMMUSLINGER: Masterchef-dommer og kok Thomas Castberg viser, hvordan du steger kammuslinger helt perfekt.
4:22
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 4

SÅDAN FILETERER MAN EN RUNDFISK: Thomas Castberg viser, hvordan du fileterer en rundfisk (torsk) perfekt.


Publiceret 15. aug. 2014
Varighed 4:22
Episode 4
15. aug 2014
SÅDAN FILETERER MAN EN RUNDFISK: Thomas Castberg viser, hvordan du fileterer en rundfisk (torsk) perfekt.
2:33
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 5

SÅDAN FILETERER MAN EN HELLEFLYNDER: Thomas Castberg viser, hvordan du fileterer en fladfisk (helleflynder) perfekt


Publiceret 11. aug. 2014
Varighed 2:33
Episode 5
11. aug 2014
SÅDAN FILETERER MAN EN HELLEFLYNDER: Thomas Castberg viser, hvordan du fileterer en fladfisk (helleflynder) perfekt
4:13
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 6

RØDGRØD MED VANILJE: Thomas Castberg viser, hvordan du laver lækker og nem rødgrød af friske hele jordbær, hindbær og brombær


Publiceret 28. aug. 2013
Varighed 4:13
Episode 6
28. aug 2013
RØDGRØD MED VANILJE: Thomas Castberg viser, hvordan du laver lækker og nem rødgrød af friske hele jordbær, hindbær og brombær
3:21
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 7

HJEMMELAVEDE FORÅRSRULLER: Masterchef-dommer og kok Thomas Castberg viser, hvordan du ruller en forårsrulle helt perfekt


Publiceret 29. aug. 2013
Varighed 3:21
Episode 7
29. aug 2013
HJEMMELAVEDE FORÅRSRULLER: Masterchef-dommer og kok Thomas Castberg viser, hvordan du ruller en forårsrulle helt perfekt
6:50
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 8

SARAH BERNHARDT KAGER: Henrik Boserup viser, hvordan du laver Sarah Bernhardt kager med makroner og chokolade-ganache


Publiceret 2. sep. 2013
Varighed 6:50
Episode 8
2. sep 2013
SARAH BERNHARDT KAGER: Henrik Boserup viser, hvordan du laver Sarah Bernhardt kager med makroner og chokolade-ganache
7:04
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 9

CEVICHE: Henrik Boserup viser hvordan du laver lækker ceviche med marineret helleflynder


Publiceret 4. sep. 2013
Varighed 7:04
Episode 9
4. sep 2013
CEVICHE: Henrik Boserup viser hvordan du laver lækker ceviche med marineret helleflynder
6:02
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 10

CREME ANGLAISE: Thomas Castberg viser, hvordan du laver Creme Anglaise, som er perfekt tilbehør til alle desserter eller som base til hjemmelavet is.


Publiceret 11. sep. 2013
Varighed 6:02
Episode 10
11. sep 2013
CREME ANGLAISE: Thomas Castberg viser, hvordan du laver Creme Anglaise, som er perfekt tilbehør til alle desserter eller som base til hjemmelavet is.
4:03
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 11

MARENGS: Henrik Boserup viser, hvordan du laver marengs, som du kan bruge til søde snacks eller desserter


Publiceret 25. sep. 2013
Varighed 4:03
Episode 11
25. sep 2013
MARENGS: Henrik Boserup viser, hvordan du laver marengs, som du kan bruge til søde snacks eller desserter
7:30
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 12

HOLLANDAISE SAUCE: Henrik Boserup laver sin version af den klassiske Hollandaise sauce - et sikkert hit til fisk eller pocherede æg.


Publiceret 12. sep. 2013
Varighed 7:30
Episode 12
12. sep 2013
HOLLANDAISE SAUCE: Henrik Boserup laver sin version af den klassiske Hollandaise sauce - et sikkert hit til fisk eller pocherede æg.
9:41
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 13

SOUFFLE: Henrik Boserup viser, hvordan du laver souffle.


Publiceret 17. sep. 2013
Varighed 9:41
Episode 13
17. sep 2013
SOUFFLE: Henrik Boserup viser, hvordan du laver souffle.
3:23
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 14

POCHERET ÆG: M Thomas Castberg viser dig den svære kunst at pochere et æg - så det bliver helt perfekt og lækkert!


Publiceret 18. sep. 2013
Varighed 3:23
Episode 14
18. sep 2013
POCHERET ÆG: M Thomas Castberg viser dig den svære kunst at pochere et æg - så det bliver helt perfekt og lækkert!
8:38
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 15

FLØDEBOLLER: Henrik Boserup viser dig, hvordan du laver lækre, hjemmelavede flødeboller.


Publiceret 23. sep. 2013
Varighed 8:38
Episode 15
23. sep 2013
FLØDEBOLLER: Henrik Boserup viser dig, hvordan du laver lækre, hjemmelavede flødeboller.
9:58
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 16

RISOTTO MED SVAMPE: Thomas Castberg tryller en lækker opskrift på Risotto med svampe.


Publiceret 24. sep. 2013
Varighed 9:58
Episode 16
24. sep 2013
RISOTTO MED SVAMPE: Thomas Castberg tryller en lækker opskrift på Risotto med svampe.
6:02
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 17

SVINEMØRBRAD: Thomas Castberg giver dig tips til, hvordan du får stegt dit svinekød helt perfekt.


Publiceret 25. sep. 2013
Varighed 6:02
Episode 17
25. sep 2013
SVINEMØRBRAD: Thomas Castberg giver dig tips til, hvordan du får stegt dit svinekød helt perfekt.
2:29
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 18

Opskrift: Lav din egen candyfloss! Masterchef-dommer Henrik Boserup viser dig, hvordan du laver din egen candyfloss


Publiceret 26. sep. 2013
Varighed 2:29
Episode 18
26. sep 2013
Opskrift: Lav din egen candyfloss! Masterchef-dommer Henrik Boserup viser dig, hvordan du laver din egen candyfloss
5:17
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 21

KARTOFFELFONDANT: Henrik Boserup viser dig, hvordan du laver kartoffelfondant, som fungerer som en perfekt garniture til både, fisk, kød og fjerkræ.


Publiceret 3. okt. 2013
Varighed 5:17
Episode 21
3. okt 2013
KARTOFFELFONDANT: Henrik Boserup viser dig, hvordan du laver kartoffelfondant, som fungerer som en perfekt garniture til både, fisk, kød og fjerkræ.
4:04
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 22

SOLBÆR SORBET: Jakob Mielcke viser dig, hvordan du laver lækker solbær-sorbet.


Publiceret 7. okt. 2013
Varighed 4:04
Episode 22
7. okt 2013
SOLBÆR SORBET: Jakob Mielcke viser dig, hvordan du laver lækker solbær-sorbet.
5:34
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 23

TUILES: Jakob Mielcke viser dig, hvordan du laver "tuiles" - en lille sprød kiks, du kan bruge til at anrette desserter med.


Publiceret 10. okt. 2013
Varighed 5:34
Episode 23
10. okt 2013
TUILES: Jakob Mielcke viser dig, hvordan du laver "tuiles" - en lille sprød kiks, du kan bruge til at anrette desserter med.
2:39
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 24

HJEMMELAVET SMØR: Jakob Mielcke viser, hvordan du laver smør på den helt gammeldags måde!


Publiceret 15. jul. 2014
Varighed 2:39
Episode 24
15. jul 2014
HJEMMELAVET SMØR: Jakob Mielcke viser, hvordan du laver smør på den helt gammeldags måde!
6:06
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 25

TIRAMISU: Jakob Mielcke tryller i køkkenet og viser dig, hvordan du laver lækker tiramisu


Publiceret 17. jul. 2014
Varighed 6:06
Episode 25
17. jul 2014
TIRAMISU: Jakob Mielcke tryller i køkkenet og viser dig, hvordan du laver lækker tiramisu
4:25
Masterchef OPSKRIFTER
Sæson 1 - Episode 26

HJEMMELAVET VANILLEIS: Jakob Mielcke laver lækker vanilleis og tryller det iskoldt med nitrogen - du kan naturligvis også bruge en ismaskine eller køle det ned i fryseren ved grundig omrøring


Publiceret 21. okt. 2013
Varighed 4:25
Episode 26
21. okt 2013
HJEMMELAVET VANILLEIS: Jakob Mielcke laver lækker vanilleis og tryller det iskoldt med nitrogen - du kan naturligvis også bruge en ismaskine eller køle det ned i fryseren ved grundig omrøring