Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


Mit Plastikmareridt viser bagsiden af medaljen, når en smuk drøm om skønhed ender som ens værste mareridt. Se sæson 1-8

 • Episode 1

  I dag møder vi Dorthe, der har så svært ved slippe sit gamle jeg, at hun har gemt sine infektionsramte implantater. Michela, der skammer sig så meget over sine bryster, at hun gemmer sig væk i store hættetrøjer og mere føler sig som en af drengene.

  Publiceret: 31 mar 2015

 • Episode 2

  I dette program møder vi Pernille, der føler sig fanget i sit eget hjem. Linda, der føler sig så hæmmet af sit ar på maven, at hun skjuler sig og møder før på arbjede, så ingen skal se hende, når hun klæder om. Helle, der som helt ung fik en brystreduktion, men som i dag har ændret sig til at være til daglig gene.

  Publiceret: 7 apr 2015

 • Episode 3

  Mød Pia, der efter en brystforstørrende operation fik stafylokokker og måtte gå 6 måneder med kun ét implantat hun først fik ud, da hun fik blodforgiftning. Karina, der har fået ordnet øjenlåg, men som nu oplever at folk synes, at hun ser meget gammel ud i forhold til hendes alder. Jeanette, som har fået begge arme skamferet i forsøget på at komme af med overskydende hud og Linda, der ikke føler hun kan være der for sine børn efter en mislykket operation.

  Publiceret: 14 apr 2015

 • Episode 4

  Mød Melissa, der faldt i tilbudsfælden på nettet og sidder tilbage med et resultat som hun fortryder inderligt. Dorte, der føler, at hendes operation har gjort, at hendes mave nu ligner en numse. Helle, der dækker sig til efter en operation på armene, hvor hun fik fjernet hud og Lene, hvis søn er syg, og hvis største ønske er at kunne gøre noget godt for sig selv.

  Publiceret: 21 apr 2015

 • Episode 5

  I dette program møder vi Dianne, der grundet mistanke om kræft fik fjernet begge sine bryster og i dag har valgt at leve alene, fordi hun skammer sig. Motorcykelentusiasten Anette, der efter et vægttab blev fristet af et godt tilbud og tog til udlandet for at få fjernet overskydende hud på maven. Camilla, der efter en brystoperation fik flyttet hud fra skamlæberne for at dække for betændelse, og Monica, der fik fjernet overskydende hud på maven efter sin graviditet og nu står tilbage med et par såkaldte "hundeører".

  Publiceret: 28 apr 2015

 • Episode 6

  Mød Louise, der brugte familiens penge på en brystoperation, der endte med at blive en traumatisk oplevelse for hende. Jeanette, der hver dag lever i frygt for, at hendes indsatte implantater forgifter hendes krop og Mariann, der fik koldbrand efter en maveskindsoperation og nu står tilbage med en arret mave, som er hård som sten.

  Publiceret: 12 maj 2015

 • Episode 7

  I mit plastikmareridt møder vi fire ofre for plastiskkirurgiske fejloperationer. Lone, der lever i frygt for at hendes implantater er kræftfremkaldende, Kate, hvis bryster er ved at ødelægge forholdet til manden, Ninna, hvis mave hæmmer hende seksuelt og Pernille, der føler sig som udyret blandt sine veninder. To af landets dygtigste kirurger står nu klar til at hjælpe de ramte kvinder. Og hvis det er muligt, tilbyde dem en operation, der kan få dem ud af deres mareridt.

  Publiceret: 10 jun 2015

Lignende programmer