Afspil programmetSæson 23 - Episode 9

Favorit


Luksusfælden er tilbage, og parforhold og venskaber bliver sat på prøve, når eksperterne sætter ind for at redde økonomien hos de nødstedte danskere.

 • Episode 9

  I Odense lever 47-årige Martin et flamboyant liv. Med stribevis af restaurantbesøg, drinks på barer, østers og champagne. Han køber hvad han vil, når han vil det.

  Publiceret: 29 okt 2019

 • Episode 8

  31-årige Jeanette er for nylig blevet mor til en lille pige. Jeanette har tidligere taget mange stoffer og knust en stribe butiksruder. Hun er ude af sit misbrug, men gælden fra hærværket hænger ved.

  Publiceret: 22 okt 2019

 • Episode 7

  Morten "gejler" sine biler og på blot fire år har han ejet 12 biler. Det har efterladt ham med en gæld på næsten 300.000, som han har svært ved at betale.

  Publiceret: 15 okt 2019

 • Episode 6

  Mikkel er asfaltørelev, så når han ikke er i skole, bor han hos sin kæreste, Steffanie. Men Mikkel betaler ikke husleje, så Steffanie står med hele regningen.

  Publiceret: 8 okt 2019

 • Episode 5

  34-årige Lene fra Vojens bor hos sin kæreste Thomas. Med sig har hun en gæld på over 400.000 kroner, som stammer fra hendes fortid med ekskæresten, hvor de brugte de fleste af deres penge på hash.

  Publiceret: 1 okt 2019

 • Episode 4

  42-årige Kenneth fra Korsør faldt pludseligt om på sit arbejde. Lægerne troede det var en blodprop, men det viste sig at være stress. Stress over at han i 12 år har ignoreret sin gæld.

  Publiceret: 24 sep 2019

 • Episode 3

  I Horsens drømmer 33-årige Ravna og 39-årige Eric om at købe et hus sammen. Men Erics store skattegæld spænder ben for drømmen og banken vil ikke låne dem penge, før gælden er væk.

  Publiceret: 17 sep 2019

 • Episode 2

  Andreas sidder otte timer om dagen i sin gamerstol og spiller Play Station, mens kæresten Kathrine er alene om at få dagligdagen til at hænge sammen med deres to små drenge, husholdning og økonomi.

  Publiceret: 10 sep 2019

 • Episode 1

  I Helsinge bor 23-årige Nicolai som er ludoman. Hans afhængighed er så alvorlig, at han har spillet sin lejlighed væk, så nu bor han i en lille campingvogn, som han låner af en ven. Han spiller hele sin løn op, og når han ikke har flere penge, tager han kviklån og låner af venner og familie.

  Publiceret: 3 sep 2019

Lignende programmer