Afspil programmetSæson 21 - Episode 1

Favorit


Danskerne forstår om nogen at holde et brag af en forbrugsfest finansieret med friværdi, kassekredit, kontokort og hurtige lån på nettet.

 • Episode 1

  I Aabenraa fyger beskyldningerne gennem luften. Mette og Allan, der netop er blevet forældre til deres tredje barn skændes konstant. Mette klandrer Allan for deres dårlige økonomi, fordi han hele tiden køber fastfood og bruger for mange penge på bilen, men faktum er, at de er lige gode om at have styret familien ind i det økonomiske uvejr, de står i

  Publiceret: 4 sep 2018

 • Episode 2

  Mia betaler ikke en krone til gælden og derfor vokser den med svimlende 100.000 hvert år! Hendes nye kæreste, Claus, har derimod helt styr på sin økonomi, og vil ikke have noget med Mias gæld at gøre.

  Publiceret: 11 sep 2018

 • Episode 3

  I Esbjerg har Tino trukket sig tilbage til sin mandehule, hvor han har forment sin kæreste og børn adgang. Han gider nemlig ikke forholde sig til sin families skrantende økonomi.

  Publiceret: 18 sep 2018

 • Episode 4

  47-årige Torben fra Sorø lever som en teenager. Han har en gæld på over 800.000, der skyldes ubetalte regninger, fordi han hele livet er flyttet fra sted til sted. Flygtet fra gæld og opkrævninger.

  Publiceret: 25 sep 2018

 • Episode 5

  Mens Annemette kæmper for at finde penge til at betale af på sin og kæresten Bjarkes gæld, bruger Bjarke sine penge på fastfood og cigaretter.

  Publiceret: 2 okt 2018

 • Episode 6

  Sanne og Patrik bor i et lejet hus i Ødsted ved Vejle. De drømmer om et fælles barn og at købe et hus sammen. Men Sannes fortid og Patriks forbrug står i vejen.

  Publiceret: 9 okt 2018

 • Episode 7

  Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Carsten Linnemann kommer på hårdt arbejde, da de skal få Diana til at forstå, at hun skal stoppe med at have ondt af sig selv og bortforklare sit overforbrug

  Publiceret: 16 okt 2018

 • Episode 8

  Lars bor i Vissenbjerg på Fyn og her har han hvirvlet sig selv ind i en ond spiral af kviklån. Han låner penge for at betale sin gæld og alene de sidste to år har han lånt næsten en halv million.

  Publiceret: 23 okt 2018

 • Episode 9

  Malene og Christian drømmer om at købe deres eget hus. Men parret bruger alle de penge, de har, og er ude af stand til at betale deres husleje til tiden.

  Publiceret: 30 okt 2018

 • Episode 10

  Heidi, der bor i Hadsten med sine tre børn, bruger alle sine penge på boligindretning, ridetimer til sin datter og et nyligt lejet hus, der koster hende over halvdelen af lønnen hver måned.

  Publiceret: 6 nov 2018

 • Episode 11

  Da Bartosz for 12 år siden forlod hjemlandet Polen for at søge lykken i Danmark, var det med drømmen om succes og masser af penge på kontoen. Men virkeligheden blev en anden.

  Publiceret: 13 nov 2018

 • Episode 12

  I Bramming ved Esbjerg har Peter det fysisk dårligt over økonomien. Han må ofte lægge sig, fordi han får angst, når regningerne dumper ind ad døren.

  Publiceret: 20 nov 2018

Lignende programmer