Afspil programmetSæson 20 - Episode 1

Favorit


Danskerne forstår om nogen at holde et brag af en forbrugsfest finansieret med friværdi, kassekredit, kontokort og hurtige lån på nettet.

 • Episode 1

  I Hjørring lever 28-årige Tina af cola og fastfood, og har et forbrug som en millionær, på trods af, at hun er på SU. Alligevel synes hun ikke, at hun har penge nok, så hun tager løbende nye lån for at kunne betale af på sin voksende gæld.

  Publiceret: 13 feb 2018

 • Episode 2

  På Østerbro i København kæmper Brian og Susanne med en milliongæld, efter at deres restauranteventyr sluttede for 9 år siden. Men kæmper er måske så meget sagt, for de betaler faktisk ikke af på deres gæld.

  Publiceret: 20 feb 2018

 • Episode 3

  Fortidens økonomiske synder indhenter deltagerne i den 20. sæson af Luksusfælden, hvor deltagernes barnlige opførsel og forbruget af fastfood er større end nogensinde. Men der ikke meget at fejre hos deltagerne.

  Publiceret: 27 feb 2018

 • Episode 4

  I Dalby på Sjælland spiser Maria og Dennis årligt 40 kg bland selv slik. Men dét går selvfølgelig ikke, når Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Jan Swyrtz opdager, hvad parret ellers bruger penge på.

  Publiceret: 6 mar 2018

 • Episode 5

  I Brøndby Strand kan Mette godt lide at spille computer, når hendes datter er på besøg. Hun kan også godt lide at købe pizza til aftensmad, og at bruge penge på sin datter.

  Publiceret: 13 mar 2018

 • Episode 6

  I Frederikshavn er Stella uden arbejde, da hun stadig kæmper med angst efter en fødselsdepression, og imens prøver hendes mand Poul-Erik at få økonomien til at hænge sammen.

  Publiceret: 20 mar 2018

 • Episode 7

  I Søborg har 38-årige Morten fuld fart over feltet med sin knaldrøde motorcykel. Det samme kan man sige om hans økonomi, og derfor har han bedt Luksusfældens eksperter Jan Swyrtz og Kenneth Hansen om hjælp

  Publiceret: 27 mar 2018

 • Episode 8

  I Kolding har 32-årige Hannes godhed kostet hende dyrt. Hun har nemlig ladt en ekskæreste tage lån i hendes navn, og nu har gælden vokset sig så stor, at hun har ringet efter Luksusfældens eksperter Louise Frost og Carsten Linnemann.

  Publiceret: 10 apr 2018

 • Episode 9

  Det bliver en rutsjetur uden lige for 55-årige Jeanne fra Brøndby Øster, når Luksusfældens eksperter Louise Frost og Kenneth Hansen i dette afsnit forsøger at få styr på hende forbrug

  Publiceret: 17 apr 2018

 • Episode 10

  Ann og Michael fra Faxe på Sydsjælland er allerede gået fra hinanden ni gange på grund af deres økonomi - de kan nemlig ikke blive enige om at få deres voksende gæld betalt tilbage.

  Publiceret: 24 apr 2018

 • Episode 11

  I Frederikssund nægter 44-årige Yasmin at betale af på en gammel gæld til to tidligere familiemedlemmer. Hendes stædighed kan nu komme til at koste hende dyrt, for familiemedlemmerne har nu taget pant i huset, og dermed kan Yasmin kun sælge huset med deres godkendelse. Men Yasmin er stædig, så da Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Louise Frost ankommer til Frederikssund, nægter hun at tage kontakt til sine tidligere familiemedlemmer, da hun synes, at hendes gæld til dem er uretfærdig.

  Publiceret: 1 maj 2018

 • Episode 12

  I Horne i Vestjylland gemmer Christian sig bag computeren, i stedet for at forholde sig til den gæld, som han har stiftet sammen med sin kæreste Heidi.

  Publiceret: 8 maj 2018


Lignende programmer