Afspil programmetSæson 19 - Episode 1

Favorit


I Luksusfældens 19. sæson begiver eksperterne sig ud i et Danmark, hvor det økonomiske opsving for alvor har bidt sig fast i danskernes forbrug. Deltagerne bruger for mange penge på fornøjelser og lever over evne, for det er ikke alle, der har råd til forbrugsfesten – og det får konsekvenser i de nye afsnit.

 • Episode 1

  Linda har netop fået besked om, at der bliver lukket for strømmen, hvis hun ikke betaler sin el-regning, og samtidig kæmper hun for at få pengene til at slå til, så hun kan forsørge sig selv og sine børn.

  Publiceret: 5 sep 2017

 • Episode 2

  Nickis tidligere stofmisbrug har fået store økonomiske konsekvenser for ham og hans kæreste Dorthe. For selvom Dorthe har styr på sin økonomi, så sejler Nickis, og dét giver ubalance i forholdet.

  Publiceret: 12 sep 2017

 • Episode 3

  I Alsted ved Sorø kæmper Jarl og Camilla en kamp mod tiden, for når deres ufødte barn bliver født om 6 måneder, har parret ikke længere et sted at bo.

  Publiceret: 19 sep 2017

 • Episode 4

  I Give har Gunnar og Irene været naive nok til at investere 50.000 kroner i et anpartsfirma, som nu er endt med at blive til en gæld på 210.000 kroner.

  Publiceret: 26 sep 2017

 • Episode 5

  26-årige Anette har brugt 52.000 kroner på dyre restauranter, gode vine og selvforkælelse det seneste år. Samtidig bor hun alene og skal betale hele forbrugsfesten med lønnen fra sit tjenerjob.

  Publiceret: 3 okt 2017

 • Episode 6

  Jan har altid været vant til at give andre skylden for sine økonomiske valg - i hvert fald, når det er gået galt, og dét er det hver gang.

  Publiceret: 10 okt 2017

 • Episode 7

  For Pia er livet som alenemor til 5 børn blevet en daglig kamp om at få pengene til at slå til. Men Pia har et job, og hun modtager mange forskellige tilskud fra det offentlige, så hun burde kunne få pengene til at række.

  Publiceret: 17 okt 2017

 • Episode 8

  Niels og Anna-Kirstine har alt på spil, for om få måneder løber de tør for penge til at betale deres terminer og afdragene på deres biler.

  Publiceret: 24 okt 2017

 • Episode 9

  Cecilie skal føde sit andet barn om to måneder, men kan ikke tilbyde dét et sted at bo. For Cecilie har været hjemløs i 9 måneder og har udnyttet sin søsters gavmildhed ved at bo hos hende.

  Publiceret: 31 okt 2017

 • Episode 10

  Andy har bragt en milliongæld ind i forholdet til sin nye kæreste Marlene, der netop har født parrets første fælles barn. Indtil nu har Marlene lært at leve med, at Andy ikke betaler af på gælde.

  Publiceret: 7 nov 2017

 • Episode 11

  Birte fra Hørmested i Nordjylland bliver både bedt om at sælge huset og opgive sin drøm om kreativt iværksætteri, når Kenneth Hansen og Mette Reissmann dukker op for at få styr på hendes økonomi.

  Publiceret: 14 nov 2017

 • Episode 12

  I Gerlev i Nordsjælland styrer Karina familiens økonomi med hård hånd, og hun mener ikke, at Janus har noget at skulle have sagt. I hendes øjne er hun kassemester, og Janus er ingenting.

  Publiceret: 21 nov 2017


Lignende programmer