Afspil programmetSæson 16 - Episode 1

Favorit


Luksusfælden hjælper danskere der er havnet i en forbrugsfest finansieret med kassekredit og hurtige lån.

 • Episode 1

  Pernille og Dennis, der bor i Gammel Rye ved Silkeborg, har tilsammen syv børn. Og en masse ubetalte børnepenge, fordi kun to af børnene bor fast hos dem.

  Publiceret: 1 mar 2016

 • Episode 2

  Katrine er definitionen af en livsnyder, som elsker et liv i luksus. For at få råd til et ekstra klaver, har hun netop valgt at bruge 26.000 kroner, som SKAT fejlagtigt satte ind på hendes konto.

  Publiceret: 8 mar 2016

 • Episode 3

  Pia og John har kendt hinanden i et år. I det år har Pia optaget stribevis af lån for at finansiere parrets forbrug. John står i RKI, så han har ikke kunnet bidrage til forbrugsfesten. Johns mange kreditorer har resulteret i adskillige indkaldelser til fogedretten.

  Publiceret: 15 mar 2016

 • Episode 4

  Jan er 41, men lever som en teenager. Han deler en lejlighed i København med en ven og bruger sine weekender på byture. -De weekender, han ikke forsøger at jonglere livet som weekendfar for sin store dreng i Nordjylland og sønnen på to år, der bor i Norge.

  Publiceret: 22 mar 2016

 • Episode 5

  Magdalena og Tom har over 43.000 kroner udbetalt hver eneste måned, men de føler ikke, de har nogen penge. Tom har fuldstændig overladt ansvaret og bekymringerne over parrets økonomi til Magdalena.

  Publiceret: 29 mar 2016

 • Episode 6

  Selvom Dennis er 41 år og far til en teenagedatter, er det alligevel hans forældre, der styrer hans økonomi. Hver måned hæver han hele sin løn og afleverer den til sin mor, som sørger for at hans regninger bliver betalt. Når der ikke er penge nok, lægger forældrene ud.

  Publiceret: 5 apr 2016

 • Episode 7

  En bytur for tre år siden kostede Thea 800 kroner i minuttet. Hun og nogle venner havde drukket sig fulde og begik hærværk i Viborg og Thea skylder nu 190.000 kroner for sin tur i byen.

  Publiceret: 12 apr 2016

 • Episode 10

  Camilla repræsenterer med sine kun 22 år den dybt forgældede femtedel af de danske unge mellem 18 og 30 år, der skylder over 100.000 kroner. Camilla frygter nu, at hendes gæld kommer til at sætte en stopper for fremtidsdrømmen om at blive tandklinikassistent.

  Publiceret: 3 maj 2016

 • Episode 11

  I den lille by Aars i Nordjylland kan Dorte ikke få sin kæreste Stephan til at tage ansvar for parrets økonomi. Overhovedet. Utallige gange har hun bedt ham søge studiejob, fordi hun ikke vil blive ved med at forsørge dem begge, men det har han ikke fået gjort.

  Publiceret: 10 maj 2016

 • Episode 12

  Kim er kun 22 år og en meget aktiv forretningsmand med adskillige firmaer på cv'et. Tilsyneladende er han dog ikke særlig dygtig til at drive virksomhed, for han skylder allerede langt over en million kroner.

  Publiceret: 17 maj 2016

 • Episode 13

  Camilla og Lars har allerede været gået fra hinanden en gang på grund af deres dårlige økonomi. Nu har de tilkaldt Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, i håbet om at deres hjælp kan redde det skrantende forhold.

  Publiceret: 24 maj 2016

 • Episode 14

  Pernilles plejefar Gert ringede efter Luksusfældens hjælp, da Pernille en dag havde været på besøg med en bærepose indeholdende ubetalte regninger for over 100.000 kroner. Nu er eksperterne, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz, taget til Nørresundby for at se, om de kan hjælpe den 21-årige, selvom hun erklærer, at hun hverken vil sælge sin iPad, sit TV eller stoppe med at ryge for at komme ud af sin økonomiske knibe.

  Publiceret: 31 maj 2016


Lignende programmer