• Episode 8

  20 feb 2020

  Jay kører med skuespiller Dax Shepard i hans 1994 Buick Roadmaster. Kører race med rallycrosskøreren Bucky Lasek. Kører pizzalevering i "Papa John"s CEO John Schnatters 1971 Camaro. Donerer en specialbygget bil til en handicappet veteran og lærer at håndtere vejvrede hos en yogi.

  4 dage tilbage

 • Episode 7

  19 feb 2020

  Jay besøger Old Crow Speed Shop i Burbank, Californien og tager en veteranvæddeløbsbil på tur over en udtørret sø. Jay snakker Bentley-er med komiker Russell Peters. Se også et bilværksted, der arbejder med unge med problemer.

  3 dage tilbage

 • Episode 6

  18 feb 2020

  Jay kører en motoriseret dinosaurus. Tager en tur rundt på instruktør John Lasseters gigantiske legeplads, der bla. har et kæmpestort togspor. Jay tager komiker Jeremy Hotz med på besøg i USAs ældste forlystelsespark. NFL-legenden Michael Strahan og skuespilleren Josh Duhamel overrasker en meget speciel lille unge.

  2 dage tilbage

 • Episode 5

  17 feb 2020

  Jay tager tilbage til 1960erne og en køretur i Pink Panthermobilen, og en snak med designer Ed Newton. Besøger bugtaler Jeff Dunhams værksted og cruiser ned ad the Las Vegas Strip i en bil bygget til festivalen Burning Man.

  1 dage tilbage!

Lignende programmer