• Episode 1

  29 apr 2013

  Programmerne lægger ud med et åbent hus, hvor potentielle købere giver deres mening om huset – helt uden omsvøb. Det er deres dom, der bliver afgørende for, hvilken forvandling der skal til for at gøre salgschancerne meget større. Louise Lehrmann og Ulrikn Foss har herefter kun to dage til at gøre boligen salgsklar, og imens de tager fat og vi følger forvandlingen, fortæller familien om, hvorfor det er så vigtigt at komme af med huset i en fart. Når huset står klar med gennemgribende forbedringer, er der endnu et åbent hus, hvor de samme potentielle købere ser på forvandlingen, og giver deres endelige dom. Her vil det vise sig, om det vil lykkes at forføre de negative købere og om boligen vil komme tættere på et salg.

 • Episode 2

  6 maj 2013

  Pigerne er bekymrede for deres far, der er gået konkurs med sit firma og nu er ude af stand til at betale sine regninger. Derfor lurer tvangsauktionen lige om hjørnet, hvis ikke Peter kommer af med huset. Til åbent hus viser det sig, at Peters nedtur har sat sine tydelige spor i boligen. Der er mange uafsluttede projekter, der lugter dårligt, der er beskidt og ulækkert. Louise Lehrmann og Ulrik Foss har en kæmpe opgave med at forvandle huset fra et ungkarlehjem til et hjem, hvor også kvinder har lyst til at bo. Under nedrivningen af det ulækre køkken, dukker der helt uventet gennemtærede vandrør og en overgnavet afløbsslange op - så pludselig står de med en kæmpe råd- og vandskade. Vil det overhovedet lykkes for Louise og Ulrik på bare to dage at få styr på skaden, sætte et nyt køkken op og sætte både en stue og spisestue i stand? Og vil det være nok til at begejstre, når dørene igen slås op til åbent hus?

 • Episode 3

  13 maj 2013

  Huset i Farum med den fantastiske udsigt har nu været til salg i halvandet år, og Lone har virkelig brug for hjælp for at komme af med sit hus, så hun kan komme videre ovenpå tabet af sin mand. Til åbent hus viser det sig, at der er mange gode grunde til, at huset endnu ikke er blevet solgt. De potentielle købere synes, der er alt for mange halvfærdige løsninger, der er rodet, stuen mangler hygge, køkkenet er ikke udnyttet optimalt og badeværelset virker uhygiejnisk. De er faktisk mere interesseret i den skønne natur udenfor end i huset indenfor. Louise og Ulrik skal på bare to dage få styr på huset og få vendt de negative kommentarer. De går i gang med at vælte væggen i køkkenet, men det viser sig ikke at være helt uden problemer. Vil det lykkes dem at nå at blive færdige og samtidig få naturen ind i huset, så de potentielle købere får lige så meget lyst til at være indenfor som udenfor?

 • Episode 4

  20 maj 2013

  Hun savner sin datter og børnebørn, der indtil for syv år siden boede i huset sammen med Susanne, inden de valgte at flytte til Jylland. Og det er nu Susannes største ønske at komme tæt på familien igen, men den drøm kan først blive opfyldt, når huset bliver solgt. Det ser sort ud til åbent hus, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem, når der kommenteres på den voldsomme røgstank og det nikotingule aftryk, Susannes heftige rygning har efterladt. Stuen virker indelukket, kælderrummet tungt og dystert, og køkkenet er langt fra indbydende. På bare to dage skal Louise og Ulrik forsøge at forvandle huset fra rygerhjem til arkitekttegnet perle, når de kaster sig over den store stue, soveværelset, kælderværelset og køkkenet.

 • Episode 5

  27 maj 2013

  Som 20-årig arver hun pludselig et hus med en klausul om, at det ikke må sælges de næste ti år. I dag føler hun sig stavnsbundet til huset, for det er ikke lykkedes at tiltrække nogen købere, så hun kan komme tættere på drømmen om at flytte til København. Til åbent hus viser det sig, at der er mange gode grunde til, at huset endnu ikke er blevet solgt. Det kedelige udendørs-areal, de mange mærkelig og dominerende farver på væggene, det lave loft og Janes spirituelle interesse virker alt sammen afskrækkende. Indretningsekspert Louise Lehrmann og tømrer Ulrik Foss skal på bare to dage forsøge at få huset gjort salgbart. De giver huset en ordentlig omgang maling for at komme alle de skrappe farver til livs og Louise nedtoner det spirituelle. Men den største opgave bliver den nye terrasse og terrassedør. Vil det lykkes dem at nå at blive færdige - og vende de negative kommentarer til positive, når dørene igen slås op til et åbent hus?

 • Episode 6

  3 jun 2013

  De har begge rødder i Australien og vil rigtig gerne tilbage dertil, før deres to teenagebørn bliver for gamle til at rykke med. Huset har været til salg i halvandet år, og den ældste af børnene bliver snart 18, så tiden er knap, hvis de skal flytte som en samlet familie. Til åbent hus bliver det klart, hvorfor huset har været til salg så længe. De potentielle købere bliver skræmte af de mange anmærkninger i tilstandsrapporten, de synes, det virker som om sælger er gået i stå og ikke har vedligeholdt huset. Og så har de rigtig svært ved at se personlighed i hjemmet, der i den grad mangler hygge. Indretningsekspert Louise Lehrmann og tømrer Ulrik Foss skal på bare to dage forsøge at få huset gjort salgbart. Ulrik kaster sig over at få udbedret en del af anmærkningerne i tilstandsrapporten, mens Louise arbejder på at få noget mere Australien og personlighed ind i hjemmet. Vil det lykkes dem at vende de negative kommentarer til positive, når dørene igen slås op til et åbent hus?

 • Episode 7

  10 jun 2013

  Hun blev skilt for ti år siden og flyttede alene ind i villaen med sine to børn, men nu er sønnen flyttet hjemmefra og hun bor alene med teenage datteren. Villaen er blevet alt for uoverskuelig for Pia og arbejdsbyrden er vokset hende over hovedet. Så meget, at hendes børn nu frygter, at hun vil gå helt ned på det, hvis ikke hun får det solgt, så hun kan flytte i noget mindre og meget mere overskueligt. Til åbent hus viser det sig, at det, der især skræmmer de potentielle købere væk, er Pias rodede lag-på-lag indretning. Der er hylder og kroge overalt og skabe foran døre og vinduer. Det gør det helt umuligt for dem at se mulighederne i huset. Indretningsekspert Louise Lehrmann og tømrer Ulrik Foss skal på bare to dage forsøge at få huset gjort salgbart. Der skal først og fremmest gang i den helt store oprydning og udsmidning i både stue, soveværelse, entré og køkken. Og så skal der males – for første gang i ti år. Ulrik får rigtig travlt med at bygge opbevaringsmøbler til både soveværelse og stue. Det viser sig, at den store skabsvæg i soveværelset bliver en større opgave end forventet. Vil det lykkes dem at nå at blive færdige - og vende de negative kommentarer til positive, når dørene igen slås op til åbent hus?