• Episode 1

  20 feb 2014

  Martin og Susan og deres to små drenge elsker deres hus og kan ikke forstå, hvorfor ingen vil købe det. Nu har de oveni købet besluttet, at de skal skilles og det manglende hussalg står altså i vejen for, at de kan gå hver til sit. Vores køberpanel er benhårde i deres vurdering af huset: Håndværkertilbud til nedrivning, og spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og vil Martin og Susans hus komme tættere på et salg? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg.

 • Episode 2

  25 feb 2014

  De har i næsten et år forsøgt at sælge Thomas’ barndomshjem. Huset står tomt efter at Thomas´ far er flyttet på plejehjem og er hver måned en stor udgift for ejerne. Hvis huset ikke bliver solgt meget snart er det i fare for at ryge på tvangsauktion. Vores køberpanel kunne ikke drømme om at købe huset, de synes det er mørkt og deprimerende, og spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og kan huset redes fra tvangsauktion? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg.

 • Episode 3

  4 mar 2014

  Huset er blevet meget for småt til familien, som også tæller to dejlige børn, en hund, en kat og en masse fisk. Karina og Elvin har totalt istandsat deres hus, men der er altså alligevel ingen som vil købe det, og det har de meget svært ved at forstå. Da vores køberpanel kommer på besøg i huset, synes de det ligner en rodet børnehave uden mulighed for privatliv, og spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg.

 • Episode 4

  11 mar 2014

  Søren har haft sit hus til salg i hele 7 år. Søren og hans kæreste Lotte vil gerne flytte tættere på København, og da de har en baby på vej må det gerne ske snart.

 • Episode 5

  18 mar 2014

  Huset er arkitektonisk meget specielt med en stor sal, som tidligere har fungeret som kirke. Jesper købte oprindeligt huset sammen med sin eks-kone og nu er det blevet for stort for Stina og Jesper. De ønsker sig en mindre bolig, som er enklere at vedligeholde, og gerne snart, da Stina er gravid. Vores køberpanel synes også at huset er en meget stor arbejdsopgave at gå i gang med og de har bestemt ikke lyst til at købe huset. Så spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere indbydende at flytte ind i. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og vil huset komme tættere på et salg? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg.

 • Episode 6

  25 mar 2014

  Christian og Rita vil gerne flytte tættere på byen og deres børns skoler, så de ikke skal bruge så meget tid og penge på transport. De har selv lavet mange forbedringer i huset i håb om at få det solgt, men intet har hjulpet, og nu presser det efterhånden deres økonomi, at huset ikke bliver solgt. Vores køberpanel kalder huset for et håndværkertilbud, og de har bestemt ikke lyst til at købe huset. Så spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og vil huset komme tættere på et salg? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg.