• Episode 1

  1 mar 2016

  I Strandby har Lars og Jannies hus forvandlet sig til en dødsfælde for deres handicappede søn. I Slangerup, har sygdom og et ufærdigt bryggers umuliggjort drømmen om et lykkeligt liv på landet og i Gislinge er Joan forladt med et ubeboeligt selvbyggerprojekt og bor i en campingvogn på fjerde år.

 • Episode 2

  8 mar 2016

  I Boeslunde tager Frank morfin for at klare familiens byggeprojekt. I Skodborg er en fraskilt far fanget i et hus i voldsomt forfald. Og i Sulsted har John og Anettes helvedes hus skræmt både familie og venner væk.

 • Episode 3

  15 mar 2016

  For familien fra Kirke Hyllinge har invaliderende sygdom forvandlet mulighedernes hus til et hjem, hvor mor har brug for fred og ro. I Silkeborg brændte Charlottes kolonihavehus ned, og genopbygningen er gået totalt i stå, og I Trustrup spænder en brækket ryg ben for et omfattende selvbyggerprojekt.

 • Episode 4

  22 mar 2016

  I Helvedes hus møder vi familier, der er fanget i hver deres boligmareridt. I programmet søger tre familier om hjælp hos tømrer og bygningskonstruktør Casper Kjerumgaard og vært Camilla Ottesen. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne!

 • Episode 5

  29 mar 2016

  I Bjærup er bondegårdsdrømmen forvandlet til et levende mareridt for autistfamilie. I Kaldred står enlig mor tilbage med ufærdig tilbygning, der forhindrer hendes drøm om at samle familien.

 • Episode 6

  5 apr 2016

  I Dianalund truer den gravide Sara med at flytte fra Martin, hvis ikke han får deres håndværkertilbud færdigt, inden sønnen kommer til verden. Julie og Bjarne fra Mørkøv har i 11 år drømt om at renovere en tilbygning, men er endt med et iskoldt køkken, hvor de må lave mad i overtøj.

 • Episode 7

  12 apr 2016

  I Broby sover en familie på fem i samme værelse på femte år. I Haldagerlille er en familie blevet lokket af revisor til at kaste sig ud i et håbløst byggeprojekt. Og på Amager er et ungt par forhindret i at flytte sammen pga. ufærdig renovering.

 • Helvedes hus (Like TV)

  25 apr 2015