• Episode 1

  5 sep 2018

  Efter at have boet i New Zealand i fire år, vil tidligere RAF pilot Jon og læge Gill Flewers bygge deres eget hus i Kiwi-stil, på en skråning i Malvern Hills i Worcestershire. De planlægger at bygge et ambitiøst 3 etagers hus, af sten og træ. Men parret løber ind i problemer, for byggegrunden er så stejl at ingen murer vil påtage sig jobbet.

 • Episode 2

  12 sep 2018

  Neurologerne Penny Talelli og Mark Edwards rekonstruerer et forladt victoriansk porthus, på en stejl bakke i det nordlige London. De tilføjer en gigantisk, moderne, sort, zinkbeklædt boks på bagsiden og kombinerer dermed deres kærlighed til både gammelt og nyt.

 • Episode 3

  19 sep 2018

  Micah Jones, en ung arkitekt og skur-fanatiker, forvandler resterne af en gammel landbrugsbygning i det kuperede terræn i County Down, til et moderne, lidt omvendt mega-skur, med 4 soveværelser til sig selv, hans hustru Elaine og deres to drenge.

 • Episode 4

  26 sep 2018

  Chris og Kayo, og deres designer Rogan, bygger et unikt familiehjem, inspireret af en romersk gårdsplads, nær et kloster i South Hertfordshire. De er begrænsede af strenge planlægningsforhold, og vil Chris og Kayo overhovedet kunne lide deres moderne hjem, når det er færdigt?

 • Episode 5

  3 okt 2018

  Designerne Beth Dadswell og Andrew Wilbourne redder et smuldrende gammelt victoriansk mejeri i sydøst London og konverterer det til et familiehus, mens de beholder mest muligt af det gamle hus. Men kan de kombinere 'lurvet smart' med et hjem, der er egnet til moderne livsstil?

 • Episode 6

  10 okt 2018

  Inspireret af et sneglehus, de fandt på deres jord i Blackdown Hills i Devon, bygger ingeniør Stephen Tetlow og hans kone Elizabeth et forbavsende kurvet hus, der ligner en kæmpe sammenrullet slange på marken.

 • Episode 7

  17 okt 2018

  Fred og Saffron Baker bygger en spændende nyt familiehjem, i Peak District - på en skråning, der hælder 30 grader. Der er traditionel øverst etage på gadeplan, mens 2 mere utraditionelle etager skjuler sig dybt i Derbyshires kalksten neden under.

 • Episode 8

  24 okt 2018

  Joe Stuart og Lina Nilsson går til angreb på Londons dyre ejendomsmarked. Med bare 83 m2, smarte indretningsløsninger og til ca. 1,3 million kroner, er det formentligt det mindste toværelseshus man kan få lov til at bygge i hovedstaden, men det er deres helt eget.

 • Episode 9

  31 okt 2018

  Ed og Rowena Waghorns håndbyggede træ-og lerhus har været 10 år undervejs og er det længst varende Grand Design nogensinde. Er det blevet færdigt og er det blevet et mesterstykke?