Afspil programmetSæson 14 - Episode 1

Favorit


Kevin McCloud følger nogle af Storbritanniens mest ambitiøse selvopbygningsprojekter, hvor man forsøger at designe og konstruere de vildeste drømmeboliger.

 • Episode 1

  Kevin McCloud møder en blikkenslager, der havde en drengedrøm om at bo i et træhus, og som nu har realiseret den drøm på spektakulær vis. John Martin, 53, og hans samlever, Noreen Jaafar, 46, har brugt 3 år og 355.000£ indtil nu, for at skabe et utroligt, hjem i åbent plan, 12 meter oppe i luften, på en sti i det glemte skovområde i Dursley, Gloucestershire.

  30 dage tilbage

  Publiceret: 24 aug 2017

 • Episode 2

  Matt og Sophie White fra Sussex er ved at bygge et gigantisk familiehus, et "house of fun" til sig selv og deres børn. Stik imod normen om at bygge et praktisk hus, har parret valgt at lave bogreol-døre, hemmelige huler, skjulesteder, envejs-spejle og en brandmandsstang.

  30 dage tilbage

  Publiceret: 31 aug 2017

 • Episode 3

  Tom og Danielle Raffield, har hele livet haft en forkærlighed for damp-bøjet træ, og har brugt teknikken til at fremstille unikke møbler og lamper. Nu planlægger de at bruge det i en større målestok. I et forsøg på at slippe væk fra deres lille skovfogedhytte, har de besluttet at bygge et bølget træhus i South Cornwall, med buet beklædning, snoede møbler og de indvendige vægge beklædt med forvitret træ.

  30 dage tilbage

  Publiceret: 7 sep 2017

 • Episode 4

  Michelle Parson, som er kunstner og underviser, besluttede, efter at have overstået alvorlig sygdom, at hun sammen med sin arkitekt mand, David, ville bygge sit eget gemmested i et skovområde i Essex. Michelle planlagde et slankt, sortklædt hus med 3 værelser og et atelier. Men kraftig regn og en potentielt katastrofal gaslækage, har sat byggeriet i stå.

  30 dage tilbage

  Publiceret: 14 sep 2017

 • Episode 5

  Paul Rimmer har arbejdet med mursten i 40 år, renoveret victorianske huse i Bolton. Men nu har han planlagt at håndbygge et helt enestående hus - i træ... hvis altså hans budget kan klare det.

  30 dage tilbage

  Publiceret: 21 sep 2017

 • Episode 6

  Simon og Jasmine Dale tager fat på den udfordrende opgave at opbygge et moderne, miljøvenligt familiehjem med tre soveværelser. Som en del af den banebrydende, statsstøttede, bæredygtige landsby, Lammas Ecovillage, skal parret overholde landsbyens hårde betingelser for selvforsyning ellers risikerer de at miste alt.

  30 dage tilbage

  Publiceret: 28 sep 2017

 • Episode 7

  Kevin McCloud møder Mark Diacono og hans kone, Candida, der har sat sig for at bygge et hjem med form som en plov på deres 17 hektar husmandssted i Devon. Med det komplekse buede tag og træbeklædte ydersider, er det ambitiøse projekt en unik, teknisk udfordring for den lokale murer og hans hold af medarbejder.

  30 dage tilbage

  Publiceret: 5 okt 2017

 • Episode 8

  Stuart og Rosie Treasurer fra Wirral, har planlagt at omdanne en lille bungalow fra en 1960'er til et smukt stykke arkitektur fra det 21. århundrede.

  30 dage tilbage

  Publiceret: 12 okt 2017

 • Episode 9

  Kevin McCloud tager tilbage til den ombyggede kostald i Somerset, hos Ed Versluys og Vicky Anderson. Nåede de at opbygge deres nye hjem på bare 8 måneder og indenfor det budget de havde regnet med?

  30 dage tilbage

  Publiceret: 19 okt 2017