Afspil programmetSæson 13 - Episode 1

Favorit


Kevin McCloud følger nogle af Storbritanniens mest ambitiøse selvopbygningsprojekter, hvor man forsøger at designe og konstruere de vildeste drømmeboliger.

 • Episode 1

  Kevin McCloud møder Clinton Dall fra Sussex, en self-made forretningsmand og far til fire, der stiler mod at bygge en af de største boliger nogensinde i Grand Designs serien. Dall satser på at få den perfekte afslutning på projektet - fra finishen på hans korsformede stålsøjler, til hvordan gulvfliserne ligger på linje med spisebordet, og er villig til at bruge, hvad det tager at opnå sin vision.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 2

  Bådentusiasten, James Strangeways, inviterer Kevin McCloud at følge opførelsen af sit nye hjem, som hans arkitekt-nevø, Ben Hebblethwaite har designet til at være så lidt 'hus-agtigt "som muligt. James har brugt de sidste 35 år på at rejse på kanaler og vandveje i Storbritannien, og på trods af at han aldrig har fået smag for huse, har han besluttet at det nu er tid til at slå rødder på landjorden.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 3

  Bram Vis har overlevet en livstruende hjerneblødning og har sammen med sin hustru, Lisa og deres to børn, besluttet at bygge hus til dem alle, på en grund ved kysten på The Isle of Wight. Kevin McCloud følger familiens fremskridt, mens de bygger deres ambitiøse hjem med fælles værelser og swimmingpool. Men selv størrelse af deres projekt viser hurtigt at de er på vej til at sprænge deres oprindelige budget på 850.000£.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 4

  Kevin McCloud følger 37-årige Angelo Mastropietro, som er i gang med at ombygge en fugtig, mørk og forladt hule i Worcestershire. Angelo har for nylig fået konstateret at han har sclerose, og vil bygge et hjem, der kan hjælpe ham med at forliges med sygdommen og bliver huleman i det 21. århundrede. Han har et budget på 100.000£ og planlægger at være næsen alene om at grave, skære og bore ind i bjergskråningen og gøre hulen behagelig for en moderne livsstil.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 5

  Kevin McCloud følger lærer Michele Long og arkitekt Michael Howe, som vil restaurere og ombygge en 100 år gammel smedie i County Antrim, nær Portrush ved Nordirlands kyst. Michael har næsten ingen praktisk erfaring, men ønsker alligevel at lave så meget som muligt selv. Men vejret ved kysten er ubarmhjertigt og kulden, sammen med et stramt budget på 150.000 for projektet til at strække sig fra et til tre år.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 6

  Kevin McCloud besøger kok Ed Versluys og Pilatesinstruktør, Vicky Anderson, som vil omdanne en kostald af beton, på landet i Somerset, til et 3-værelses hjem. Parret regner med at magte projektet selv med hjælp fra en ung murer og den viden de kan hente på internettet. De har dog kun 8 måneder og et budget på lidt over 200.000£, til at skabe et varmt og behageligt hjem med halmvægge og masser af glasflader.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 7

  Kevin McCloud følger forløbet hos Stephen Yeoman og Anita Findlay, der ønsker at bygge et avanceret, postindustrielt hus, dækket af rustne metalplader. Deres grund, der ligger ved siden af floden, i det traditionelle og arkitektonisk konservative område i South Downs betyder imidlertid, at alle vil holde øje med hvad de laver. Projektet viser sig at være en rigtig rutsjebane, da montering af den rustne stålbeklædning går galt.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 8

  Kevin McCloud gensøger Andy og Nicky Bruce, der var ved at bygge et eksperimentelt amfibie-hus på en lille ø i Themsen, i Buckinghamshire. De har brugt 1,2 mio £ på et af de mest ambitiøse Grand Designs nogensinde, men den logistiske hovedpine ved at bygge på en ø, der kun er tilgængelig via en smal gangbro, blev hurtigt åbenlys.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 9

  McCloud vender tilbage til North Cornwall for at se et af hans foretrukne Grand Designs, og se om Rebecca Sturrock og Gregory Kewish har fået succes med deres ambitiøse planer. Deres projekt, var at styrke væggene i en gammel bungalow og sætte et ny boligareal på toppen, udelukkende lavet af krydslamineret træ. De løb hurtigt ind i vanskeligheder, men er nu fuldt færdige, både inde og ude. Kevin vil finde ud af, om dette innovative hus virkelig er stort nok til at rumme en voksende familie.

  Publiceret: 12 nov 2018