Afspil programmetSæson 10 - Episode 1

Favorit


Kevin McCloud følger nogle af Storbritanniens mest ambitiøse selvopbygningsprojekter, hvor man forsøger at designe og konstruere de vildeste drømmeboliger.

 • Episode 1

  Dette er fortælling om en modig mands forsøg på at realisere sin drengedrøm, og lade et slot rejse sig fra ruinerne, i et ufatteligt smukt landskab i Irland. Kevin McCloud besøger Sean Simons, som har købt ruinerne af Cloontykilla Castle i Roscommon, for at skabe et spektakulært 1600-tals hjem.

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 2

  Kevin McCloud møder et par universitetsprofessorer, som har besluttet at bygge deres nye hjem, helt fra bunden af. Sammen med alle de andre komplikationer, der altid dukker op ved husbyggeri, har parret hyret en designer, som har udviklet en ny computerstyret metode, til at skære byggesten.

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 3

  Mary Martin og Carl Turner vil bygge et hjem, der nærmest kan betegnes som an stor stak klodser af glas, Brixton, i det sydlige London. Parret håber at bygningen ude fra, kan fungere som landemærke, mens der inden døre er et afslappet hjem.

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 4

  Kevin McCloud følger Lysette og Nigel Offley, som er rive et gammelt bådhus i Thames, ned og istedet bygget et fantastisk nyt hjem. Inspireret af floden, har de designet et hus med bølger og kurver og et kæmpestort vindue i taget, der vil give masser af lys.

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 5

  Kevin McCloud markerer program nr. 100, ved at besøge det mest ambitiøse projekt til dato. Leigh Osborne og Graham Voce vil ombygge og udvide et 150 år gammel vandtårn i det centrale London, for at få en hjem i luksusklassen.

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 6

  Kevin McCloud møder Audrey og Jeff, som drømmer om at bo i et af Vest-Londons mest eksklusive områder. Måden de kan få råd til det på, er at bygge under jorden. Deres plan er at ombygge et studie, ejet af en kunstner for et par hundrede år siden.

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 7

  Kevin McCloud møder kunstnerne Indi og Rebecca, som har planlagt at bygge et moderne,lerklædt hus på Isle of Skye, med et andet håndbygget bygning ved siden af, som studie. Alt det for bare 150,000 £ .

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 8

  Henning Stummel og hans partner Alice Dawson forsøger at ombygge et skævt lille sted, klemt inde mellem andre bygninger i det nordlige London og håber at skabe et rart hjem og arbejdsplads til Henning.

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 9

  Kevin McCloud vender tilbage til nogle af bygningerne fra de forrige sæsoner for at se, hvad der er sket siden sidst. For to år siden fandt designeren Lincoln Miles og hans hustru, kunstneren Lisa Traxler, en uinspirerende 1970er villa, på en grund på Isle of Wight, omgivet af skove. Som en del af deres renoveringsprojekt byggede de et tre-etagers tårn, og brugte en del udtraditionelle teknikker og alternative materialer. McCloud ser om deres metoder er lykedes

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 10

  I 2010 byggede Claire Farrow og Ian Hogarth et hjem med sauna, spa og dansegulv med DJ-pult, på en lille grund i London. Det var et projekt forfulgt af uheld, bl.a. smadrede deres gravemaskine ind i naboens mur og da en gammel flod pludselig dukkede op i udgravningen, så det ud til at alt ville falde fra hinanden. McCloud besøger parret igen.

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 11

  Kunstnerne Freddie Robbins og Ben Coode-Adams ombyggede et 500 år gammelt bindingsværkshus til både at være hjem og arbejdsplads. Det gamle hus bød på en hel del udfordringer

  Publiceret: 13 okt 2018

 • Episode 12

  Tilbage i 1998, startede Jenny og Paul Crouch udviklingen af ti arkitektegnede træhuse. Cooperativet lagde stor vægt på naturmaterialer og superisolering.

  Publiceret: 13 okt 2018