Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


I dette nye stærkt underholdende boligprogram konkurrerer den kreative og talentfulde designer, Rasmus Larsson, med den succesrige og erfarne ejendomsmægler, Lars Elbæk.

 • Episode 1

  I Tylstrup er der lagt op til et større drama, når designeren Rasmus Larsson og ejendomsmægleren Lars Elbæk kæmper om at få en jysk familie til at flytte eller forny.

  Publiceret: 19 apr 2017

 • Episode 2

  Designeren Rasmus Larsson og ejendomsmægleren Lars Elbæk tager til Aarhus for at hjælpe parret Janet og Morten, samt deres tre børn, med at finde ud af, om de skal flytte eller forny.

  Publiceret: 26 apr 2017

 • Episode 3

  Rasmus Larsson og Lars Elbæk er kørt til Roskilde for at hjælpe en familie, der står i en kaotisk boligsituation. Familien har forsøgt at renovere et faldefærdigt hus, men er gået kold i projektet.

  Publiceret: 3 maj 2017

 • Episode 4

  Lars og Rasmus er taget til Køge for at finde en løsning på Charlotte og Busters boligsituation. Parret vil flytte sammen, men ingen af deres boliger er store nok til at rumme familiens sammenbragte børn.

  Publiceret: 10 maj 2017

 • Episode 5

  Rasmus og Lars er kørt til Als for at hjælpe en familie, der står i en svær boligsituation. For tre år siden købte familien nyt hus, for at få plads til deres kommende barn, men det viste sig at være tvillinger.

  Publiceret: 17 maj 2017

 • Episode 6

  I Mørkhøj skal Rasmus og Lars hjælpe en familie, som er i tvivl, om de skal flytte eller forny. Familien er utilfreds med deres hus, som er for mørkt og mangler en renovering af stueetagen

  Publiceret: 24 maj 2017