Favorit

Sæson


Boligkøb i blinde tager et nyt par i hvert program det ultimative skridt i jagten på deres drømmehjem. De overgiver den store beslutning og hele deres opsparing til to eksperter, arkitekt Mads Kappel Mikkelsen og ejendomsmægler Tobias Edlev Nielsen. Ny episode hver tirsdag.

 • Boligkøb i blinde

  Episode 4

  Pernille og Nicklas fra Odense bor så småt, at hvis man skal have lidt privatliv, er der kun toilettet at ty til. Nicklas drømmer om få et køkken med mange blus og to ovne, så han kan lave mere mad.

  Publiceret: 21 maj 2019

  Varighed: 40:37

 • Boligkøb i blinde

  Episode 3

  Charlotte og Mikkel bor i så lille en lejlighed, at brusekabinen skal tømmes for ting hver gang de skal bade. Men nu vil de meget gerne flytte lidt ud af byen med deres søn.

  Publiceret: 14 maj 2019

  Varighed: 40:55

 • Boligkøb i blinde

  Episode 2

  Louise og Michael er vokset ud af deres lille lejlighed i Århus og har akut brug for mere plads. Parret går på kompromis, og Louise møder sit store mareridt i det hus som eksperterne køber til dem.

  Publiceret: 7 maj 2019

  Varighed: 40:53

 • Boligkøb i blinde

  Episode 1

  Astrid og Steffen skal købe deres første hus, men de kan slet ikke gå på kompromis med deres mange ønsker. De møder programmets eksperter som skal købe et hus på parrets vegne.

  Publiceret: 30 apr 2019

  Varighed: 41:01

Ekstra materiale

Trist og sur
00:53

Trist og sur

Vandskade
02:10

Vandskade

Urealistiske krav
01:18

Urealistiske krav