Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


Boligkøb i blinde er tilbage! I Boligkøb i blinde tager et nyt par i hvert program det ultimative skridt i jagten på deres drømmehjem. De overgiver den store beslutning og hele deres opsparing til to eksperter, der vil træffe det svære valg for dem: At købe en bolig – som parret først ser, når de står som ejere på slutsedlen. Se alle tre sæsoner nu.

 • Boligkøb i blinde

  Episode 1

  Vært Camilla Ottesen, ejendomsmægler Tobias Edlev Nielsen og arkitekt Mads Kappel Mikkelsen besøger Ida og Aske på Østerbro, som har ledt efter bolig i et år, men stadig ikke har fundet drømmehuset.

  EKSTRA +4

  Publiceret: 6 nov 2018

  Varighed: 43:00

 • Boligkøb i blinde

  Episode 2

  Ejendomsmægleren Tobias og arkitekten Mads får en vanskelig opgave når de skal finde et hus til Lea og Sebastian fra Brønshøj.

  EKSTRA +3

  Publiceret: 13 nov 2018

  Varighed: 43:00

 • Boligkøb i blinde

  Episode 3

  Vi besøger Camilla og Frederik på Frederiksberg, som desperat har brug for hjælp da lejligheden parret bor i skal sælges lige om lidt. De har også virkelig brug for mere luft og grønne områder.

  EKSTRA +4

  Publiceret: 20 nov 2018

  Varighed: 43:00

 • Boligkøb i blinde

  Episode 4

  Pernille og Søren ønsker brændende at komme tilbage til Horsens, hvor de begge to er vokset op. De har allerede solgt lejligheden så Tobias får meget travlt med at finde et hus til parret.

  EKSTRA +2

  Publiceret: 27 nov 2018

  Varighed: 43:00

 • Boligkøb i blinde

  Episode 5

  Det unge par Molly og Morten vil gerne tage skridtet og flytte fra deres meget lille lejlighed i København til Silkeborg, hvor Mortens forældre bor i nærheden af. Molly er fra Island og mangler plads ...

  EKSTRA +2

  Publiceret: 4 dec 2018

  Varighed: 43:13