Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I Boligkøb i blinde tager et nyt par i hvert program det ultimative skridt i jagten på deres drømmehjem. De overgiver den store beslutning og hele deres opsparing til to eksperter, der vil træffe det svære valg for dem: At købe en bolig – som parret først ser, når de står som ejere på slutsedlen. Se alle tre sæsoner nu.

 • Boligkøb i blinde

  Episode 1

  Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Maiken og Michael i deres lille lejlighed, hvor de bor sammen med Michaels datter. Snart bliver de fire og kan ikke længere være i lejligheden.

  EKSTRA +7

  Publiceret: 12 sep 2017

  Varighed: 44:00

 • Boligkøb i blinde

  Episode 2

  Vi besøger Jannie og René i deres lejlighed i centrum af Esbjerg. Datteren Alba på 1 år sover i forældrenes soveværelse og har ingen udsigter til at få sit eget værelse.

  EKSTRA +4

  Publiceret: 19 sep 2017

  Varighed: 43:00

 • Boligkøb i blinde

  Episode 3

  Vi besøger Sabine og Jakob i deres lejelejlighed i Valby. Datteren Solveig har værelse i et pulterrum på 4 m2, så familien har desperat brug for at flytte i noget større.

  EKSTRA +4

  Publiceret: 26 sep 2017

  Varighed: 43:00

 • Boligkøb i blinde

  Episode 4

  Sonja og Emil bor de sammen med sønnen Vilmer på 1 år. De har selv totalistandsat lejligheden og det var så hårdt, at de ikke kan overskue endnu en istandsættelse.

  Publiceret: 3 okt 2017

  Varighed: 44:00

 • Boligkøb i blinde

  Episode 5

  Charlotte og Martin får besøg af vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter i deres lejlighed. Charlotte er flyttet ind i Martins lejlighed, men drømmer om at starte på en frisk og flytte ind i deres fælles hus.

  EKSTRA +7

  Publiceret: 10 okt 2017

  Varighed: 44:00