Afspil programmetSæson 3 - Episode 1

Favorit

Sæson


Boligkøb i blinde tager et nyt par i hvert program det ultimative skridt i jagten på deres drømmehjem. De overgiver den store beslutning og hele deres opsparing til to eksperter, arkitekt Mads Kappel Mikkelsen og ejendomsmægler Tobias Edlev Nielsen. Se sæson 1-3

 • Episode 1

  Astrid og Steffen skal købe deres første hus, men de kan slet ikke gå på kompromis med deres mange ønsker. De møder programmets eksperter som skal købe et hus på parrets vegne.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 2

  Louise og Michael er vokset ud af deres lille lejlighed i Århus og har akut brug for mere plads. Parret går på kompromis, og Louise møder sit store mareridt i det hus som eksperterne køber til dem.

  Publiceret: 7 maj 2019

 • Episode 3

  Charlotte og Mikkel bor i så lille en lejlighed, at brusekabinen skal tømmes for ting hver gang de skal bade. Men nu vil de meget gerne flytte lidt ud af byen med deres søn.

  Publiceret: 14 maj 2019

 • Episode 4

  Pernille og Nicklas fra Odense bor så småt, at hvis man skal have lidt privatliv, er der kun toilettet at ty til. Nicklas drømmer om få et køkken med mange blus og to ovne, så han kan lave mere mad.

  Publiceret: 21 maj 2019

 • Episode 5

  Wendy og Jesper fra Kalundborg bor i forvejen godt i en lejlighed, der har en formidabel udsigt, men en kommende familieforøgelse gør, at de skal finde noget der er større.

  Publiceret: 28 maj 2019

 • Episode 6

  Jonas og Louise bliver rystede, da de ser hvilket hus de har råd til. Mads Mikkelsen og Tobias Edlev Nielsen er denne gang kommet på overarbejde for at prøve at imødekomme parrets ønsker.

  Publiceret: 4 jun 2019

 • Episode 7

  Mads og Mia vil gerne flytte udenfor byen - men ikke helt på landet. Med Tobias og Mads´ hjælp køber de en bolig, der har lige nøjagtig alt det, de ikke bryder sig om.

  Publiceret: 11 jun 2019