• Episode 1

  26 aug 2015

  Tre hold dygtige florister får testet deres samarbejdsevner, kreativitet og hurtighed, når de dyster om at vinde en blomsteropgave for guru og DJ Master Fatman, som skal spille til et stort sankthans arrangement i København.

 • Episode 2

  2 sep 2015

  Tre hold dygtige florister får testet deres samarbejdsevner, kreativitet og hurtighed, når de dyster om at vinde en blomsteropgave for Morten og Jonas fra TV3 programmet Tattoo-Salonen. I den første af to konkurrencer skal de tre hold udsmykke en port med blomster.

 • Episode 3

  9 sep 2015

  Tre hold dygtige florister får testet deres samarbejdsevner, kreativitet og hurtighed, når de dyster om at vinde en blomsteropgave for billedkunstner og provokatør Kristian von Hornsleth, der skal fejre Hornsleth Bars seks års fødselsdag. Der skal tænkes ud af boksen, når de tre hold florister får en tom billedramme udlevet og skal kreere hver deres unikke kunstværk med blomster.

 • Episode 4

  16 sep 2015

  Tre hold dygtige florister får testet deres samarbejdsevner, kreativitet og hurtighed, når de dyster om at vinde en blomsteropgave for tv-vært Adam Duvå Hall, som skal være konferencier til velgørenhedsgalla til fordel for syge børn og unge. Holdene slipper kreativiteten løs, når de skal dyste om at lave den flotteste og mest børnevenlige blomsterkreation.

 • Episode 5

  23 sep 2015

  Der er bryllupsstemning men også konkurrenceiver i studiet, når de tre dekoratørhold får hver deres opgave at løse. Et hold skal udsmykke brudeslør, et skal lave kageopsats og et sidste skal lave brudebuket.

 • Episode 6

  30 sep 2015

  Tre hold dygtige florister får testet deres samarbejdsevner, kreativitet og hurtighed, når de dyster om at vinde en blomsteropgave for hotelejer Alexander Kølpin, der skal afholde et kage-arrangement på et af sine nordsjællandske hoteller.

Lignende programmer