warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree.

Popular {name} series

I Kina spiser de hunde

All {name} series

Blood Ties

Blood Ties

Brødrene Frank og Chris Pierzynski voksede op i samme hårde kvarter I Brooklyn. Nu, i 1973, er Frank chef for den locale afdeling af NYPD og Chris er ved at have udstået en 12 års fængselsstraf for mord.

Bones

Bones

Dr. Temperance "Bones" Brennan og FBI Special Agent Seeley Booth opklarer sager ved hjælp af antropologisk og arkæologisk retsmedicin.

Empire State

Empire State

Chris får afslag fra politiskolen og må stille sig tilfreds med jobbet som sikkerhedsvagt hos pengetransportfirmaet Empire State Armored Truck Company.

Fire with Fire

Efter en hård dag på jobbet planlægger brandmand Jeremy Coleman og hans kollegaer at runde dagen af med en øl. Men da Jeremy træder ind i butikken, bliver han vidne til mordet på ekspedienten.

I Kina spiser de hunde

Arvid er egentlig bare en ret kedelig bankmand. Men da han slår bankrøveren Franz bevidstløs med sin squashketsjer, ændrer det hans tilværelse totalt.

Monster

Monster er en grum fortælling baseret på en sand historie om den prostituerede Eileen Wuornos – en af USA's første kvindelige seriemordere – som havde en voldelig barndom præget af misbrug og stoffer.

NCIS

NCIS

NCIS-agenterne rejser jorden rundt for at opklare forbrydelser med forbindelse til den amerikanske marine.

S.W.A.T.

S.W.A.T.

Han får til opgave at lede et toptrænet team, der er sidste værn for kriminalitet i Los Angeles.