warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree.

Popular {name} series

Bad Boys

All {name} series

S.W.A.T.

S.W.A.T.

Han får til opgave at lede et toptrænet team, der er sidste værn for kriminalitet i Los Angeles.

I Kina spiser de hunde

Arvid er egentlig bare en ret kedelig bankmand. Men da han slår bankrøveren Franz bevidstløs med sin squashketsjer, ændrer det hans tilværelse totalt.

Bad Boys

Mike Lowrey og Marcus Burnett er makkere i Miamis politistyrke - men forskellige som nat og dag. Mike er en rigtig playboy, mens Marcus er en stille og rolig familiefar. Da der bliver stjålet en formue i beslaglagt heroin fra politiets lagre, kommer Mike og Marcus' afdeling i søgelyset - er de skyldige at finde inden for politiets egne rækker?

Bones

Bones

Dr. Temperance "Bones" Brennan og FBI Special Agent Seeley Booth opklarer sager ved hjælp af antropologisk og arkæologisk retsmedicin.

Partners in Crime

Partners in Crime

Et ægtepar fra forstaden, Tommy og Tuppence Beresford, løser mysterier og afslører sammensværgelser i 50'ernes Storbritannien under den kolde krig.

NCIS

NCIS

NCIS-agenterne rejser jorden rundt for at opklare forbrydelser med forbindelse til den amerikanske marine.

Las Vegas

Las Vegas

Den tidligere CIA-agent Big Ed Deline driver det bedste overvågningsfirma i Vegas.

I love you Phillip Morris

I love you Phillip Morris

Steven er lykkeligt gift med Debbie, men indser, at han er homoseksuel og beslutter sig for at leve livet fuldt ud – også selvom han så må overtræde loven.