warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree.

Popular {name} series

Hotel Artemis

NCIS

NCIS

Onsdage kl. 20.00

All {name} series

Hotel Artemis

Oversygeplejersken, Jean Thomas, har styret stedet i 22 år med nogle enkle regler. Nu bliver de brudt.

S.W.A.T.

S.W.A.T.

En ung, sort mand bliver ved en fejl skudt af lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og opvokset i området, tvinges til at tage rollen som ny leder.

NCIS

NCIS

NCIS-agenterne rejser jorden rundt for at opklare forbrydelser med forbindelse til den amerikanske marine.

The Sinner

The Sinner

Vi følger detektiv Ambrose som efterforsker mystiske forbrydelser, der ikke kan forklares.

Crossing Jordan

Crossing Jordan

Dr. Jordan Cavanaugh er en genial og frygtløs retsmediciner fra Boston med en blakket karriere - og en forkærlighed for at gøre hvad som helst for at efterforske kriminalitet.

Partners in Crime

Partners in Crime

Et ægtepar fra forstaden, Tommy og Tuppence Beresford, løser mysterier og afslører sammensværgelser i 50'ernes Storbritannien under den kolde krig.

Las Vegas

Las Vegas

Den tidligere CIA-agent Big Ed Deline driver det bedste overvågningsfirma i Vegas.

I love you Phillip Morris

I love you Phillip Morris

Steven er lykkeligt gift med Debbie, men indser, at han er homoseksuel og beslutter sig for at leve livet fuldt ud – også selvom han så må overtræde loven.

Redemption

Redemption

Hjemløs og på flugt fra en militær krigsret, griber en såret ex-specialstyrke-soldat, der navigerer rundt i Londons kriminelle underverden en mulighed for at påtage sig en anden mands identitet.

Fire with Fire

Fire with Fire

Efter en hård dag på jobbet planlægger brandmand Jeremy Coleman og hans kollegaer at runde dagen af med en øl. Men da Jeremy træder ind i butikken, bliver han vidne til mordet på ekspedienten.

Blood Ties

Blood Ties

Brødrene Frank og Chris Pierzynski voksede op i samme hårde kvarter I Brooklyn. Nu, i 1973, er Frank chef for den locale afdeling af NYPD og Chris er ved at have udstået en 12 års fængselsstraf for mord.