Favorit

Sæson


Danmarks mest prisvindende journalist Miki Mistrati, går undercover i jagten på kriminelle forbrydere.

 • Jagten

  Episode 1

  Opsigtsvækkende start på sæson to af den afslørende dokumentar om danske indbrudstyve. Miki Mistrati og hans team af undercover journalister ender i en særdeles farlig situation programmet i "Jagten - Indbrud på bestilling".

  Publiceret: 4 maj 2016

  Varighed: 43:00

 • Jagten

  Episode 2

  I "Jagten på escortens bagmænd" konfronterer Miki Mistrati bureauets bagmand og afslører, hvordan Ekstra Bladet er den aktør i Danmark, der tjener allerflest penge på andres prostitution.

  Publiceret: 11 maj 2016

  Varighed: 42:00

 • Jagten

  Episode 3

  Publiceret: 18 maj 2016

  Varighed: 43:18

 • Jagten

  Episode 4

  I "Jagten på Bolighajerne" går holdet bag dokumentarserien undercover i det kaotiske boligmarkedet og flytter ind hos en berygtet boligbandit, der udlejer værelser med kloakdæksler til intetanende udlændinge.

  Publiceret: 25 maj 2016

  Varighed: 43:00

 • Jagten

  Episode 5

  Jagten sætter en af Danmarks mest prisvindende journalister, værten Miki Mistrati, sig for at afsløre de fremmede forbrydere i Danmark. Hvem er de? Hvor kommer de fra og hvilken slags kriminalitet ...

  Publiceret: 1 jun 2016

  Varighed: 42:28

 • Jagten

  Episode 6

  Jagten sætter en af Danmarks mest prisvindende journalister, værten Miki Mistrati, sig for at afsløre de fremmede forbrydere i Danmark. Hvem er de? Hvor kommer de fra og hvilken slags kriminalitet lav...

  Publiceret: 8 jun 2016

  Varighed: 43:00

Ekstra materiale

Lignende programmer