All {name} series

Bones

Bones

Dr. Temperance "Bones" Brennan og FBI Special Agent Seeley Booth opklarer sager ved hjælp af antropologisk og arkæologisk retsmedicin.

Den som dræber - Fanget af mørket

Den som dræber - Fanget af mørket

Flere unge kvinder er forsvundet, og Jan tror, at sagerne er sammenkoblede. Han får hjælp af Louise, som tidligere har arbejdet med forbryderprofiler, for at få en dybere forståelse af forbryderne.

Hassel

Hassel

Detektiven Roland Hassels faderfigur- og mentor, Yngve Ruda, bliver brutalt skudt ned. Hassel foretager en hemmelig efterforskning for at finde Rudas morder og hævne ham. Han får hjælp af ’Triton’; en specialgruppe, der består af Hassels bedst betroede kammerater – men hans besættelse af sagen får hans familieliv til at krakelere. Mens Hassel, hans kæreste og hans fjortenårige datter, forsøger at holde sammen som familie, kommer de snart ind i en ond spiral, der vil føre dem ind i et tomrum.

Hotel Artemis

Los Angeles 2028. Hotel Artemis er et hemmeligt og eksklusivt hospital for kriminelle. Oversygeplejersken, Jean Thomas, har styret stedet i 22 år med nogle enkle regler. Nu bliver de brudt.

Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector

Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector

En pensioneret retsmedicinsk kriminolog slår sig sammen med en ung detektiv.

Red Dawn

Red Dawn

En by i staten Washington vågner til det surrealistiske syn af udenlandske soldater i faldskærme, der daler ned fra himlen. Uden varsel er USA er blevet invaderet, og denne by er det første mål.

S.W.A.T.

S.W.A.T.

En ung, sort mand bliver ved en fejl skudt af lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og opvokset i området, tvinges til at tage rollen som ny leder.

Wind River

Den erfarne vildtjæger Cory Lambert finder en ung kvinde død i sneen i vildmarken i Wyoming. Alt peger på, at hun er blevet brutalt voldtaget og er flygtet barfodet hele natten gennem det øde snelandskab.