Afspil programmetSæson 1 - Episode 6

Favorit

Sæson


Den ene er fra nordstaterne, den anden fra en plantagefamilie i sydstaterne. Deres venskab har overlevet mange prøvelser, men problemerne der deler norden og syden kan vende ven mod ven. Se sæson 1-3

 • Episode 6

  Med Abe Lincoln valgt som præsident, bliver lysten til at løsrive sig større. George besøger Orry som en overraskelse, og for at undskylde for det der skete, sidste gang han var på besøg.

  Publiceret: 27 dec 2019

 • Episode 5

  Efter at have låst Madeline inde på hendes værelse, og næsten sultet hende ihjel, overbeviser Justin lægen om at hendes tilstand er selvpåført. Lægen giver en recept på sit eget vandannende præparat.

  Publiceret: 27 dec 2019

 • Episode 4

  I 1854 besøger familien Hazard Mont Royal. Billy mister interessen for Ashton da han ser hende i bomuldsladen med en anden mand, og vender straks interessen mod artige Brett.

  Publiceret: 27 dec 2019

 • Episode 3

  Orry finder en slave på flugt ved navn Priam, men George overtaler ham til at lade Priam slippe væk. Tre uger senere gifter George sig med Constance, med Orry som forlover.

  Publiceret: 26 dec 2019

 • Episode 2

  For at distrahere Orry, hvis hjertesorger påvirker hans præstation på West Point, tager George ham med til Alice Peet, en kvinde der tilbyder tøjvask og "intime tjenester".

  Publiceret: 26 dec 2019

 • Episode 1

  Orry Main forlader plantagen for at tage den toårige officersuddannelse i West Point. På vejen stopper han en løbsk vogn, og møder og forelsker sig i Madeline Fabray, som lover at skrive til ham.

  Publiceret: 26 dec 2019