Afspil programmetJuicyNews 2020 E21

Favorit


Endnu engang slår youtubere Signe Kragh og realitykongen Philip May dørene op til JuicyNews. De er først med den nyeste gossip om paradisoerne og følger op på de bedste historier fra programmet. I Juicy News får du endnu mere om alt dramaet, intrigerne og kærligheden fra hotellet. Der er snakke om de frækkeste ting fra hotellet, når Philip inviterer paradisoerne ned i sit boblekar, og Signe interviewer om både det sjove og det, der gør ondt. Som altid sørger JuicyNews også for masser af de sjoveste fraklip, der ikke er blevet vist i programmet. Nye episoder tirsdag til torsdag.

 • JuicyNews episode 21: Daniel: Sådan er det at blive forrådt af Anna

  Daniel er med fra Aarhus, og han føler sig forrådt af Anna. Signe har fundet Pandoras spørgsmål frem, som ikke kom med i Paradise Hotel, og så er Philip vild med Olivers alterego.

 • JuicyNews episode 20: Efter vild drejning: Anna & Oliver taler ud om surprise-knald!

  Philip har travlt i sit boblekar, for han har begge par inde, som havde sex for første gang i dagens afsnit af Paradise Hotel.

 • JuicyNews episode 19: Jonas afslører: Derfor følger jeg 0 mennesker på Instragram

  Signe har besøg af dagens udstemte paradiso, og Philip bobler med Jonas om hans mystiske Instagram! Få forklaringen på, hvorfor Jonas har valgt at unfollow alle på det sociale medie.

 • JuicyNews episode 18: SAY WHAT?! Det troede Sarah i virkeligheden skænderiet handlede om.

  Sarah taler ud om sit store skænderi med Tobias, og det viser sig at bunde i en kæmpe misforståelse! Hør hendes overraskende forklaring på, hvad hun troede, der gik galt.

 • JuicyNews episode 17: Emilie og Casper afslører: Det faldt vi for ved hinanden

  Marco har en fortid med en af de andre Paradisoer! Det bobler Philip med ham om. Bagefter står den på kæresteinterview i badekarret.

 • JuicyNews episode 16: Smidt ud af Paradise: "Det er et kæmpe nederlag"

  Endnu en dreng måtte forlade Paradise Hotel, og han er ikke tilfreds med måden, han blev kylet ud på. Philip har inviteret ham i boblekaret for at høre, hvad der dog gik galt!

 • JuicyNews epsiode 15: Jonas: Sådan er det at se de andre bagtale mig

  Signe har inviteret vinderen af Miss Paradise konkurrencen i studiet, og her går det helt galt for Signe, da hun får lov at prøve kronen.

 • JuicyNews episode 14: Trekantsdrama! Julie og Sarah reagerer på Tobias’ opførsel

  Den nye pige Ida brød sammen til Miss Paradise fotoshootet. Signe spørger Ida, hvad det handlede om. En af paradisoerne har et barn, og fortæller i dag om, hvordan det var at være i Mexico langt væk fra barnet - og om hans søn må være med i Paradise Hotel, når han bliver voksen.

 • JuicyNews episode 13: OMG! Paradiso er far

  Den nye pige Ida brød sammen til Miss Paradise fotoshootet. Signe spørger Ida, hvad det handlede om. En af paradisoerne har et barn, og fortæller i dag om, hvordan det var at være i Mexico langt væk fra barnet - og om hans søn må være med i Paradise Hotel, når han bliver voksen.

 • JuicyNews episode 12: SAY WHAT?! Ida har datet tidligere Paradise-vinder

  En pige måtte forlade Paradise Hotel i dagens afsnit, og Signe har selvfølgelig hende i studiet. Philip havner i sit livs mest akavet interview. Han har nemlig Ida og en tidligere paradiso med i boblekarret. De har datet, men er slet ikke enige om, hvordan det har været eller stoppet.

 • JuicyNews episode 11: Det så du ikke i Paradise: Daniel i kæmpe brøler på hotellet

  Endnu et nyt par har sex på Paradise Hotel, derfor er de med Philip i boblekarret. Daniel ødelægger for mange tusind kroners udstyr. Se hvad det handler om, når Signe interviewer ham og viser klippet, der ikke blev vist i programmet. Som altid slutter Philip af med sine fraklip.

 • JuicyNews episode 10: Saftige deltaljer: Sådan foregik trekanten!

  Tre paradisoer havde en trekant i dagens afsnit af Paradise Hotel, og Philip har selvfølgelig dem alle tre med i boblekarret. Her forklarer de, hvordan de havnede i en trekant, og så viser Philip dem et klip, der ikke er med i programmet. Anna og Oliver er kærester i dag, men hvordan er det at se sin kæreste have sex med en anden på Paradise Hotel? Det fortæller de Signe om.