Afspil programmetSnap dit spørgsmål til Malene: Så mange fra Paradise har jeg været sammen med

Favorit

Sæson


Hvad vil DU spørge dine yndlings-kendte om? Ingen spørgsmål er for grænseoverskridende, og vi får svar på det hele, når vi stiller dine spørgsmål fra Snapchat.

 • Snap dit spørgsmål til Malene: Så mange fra Paradise har jeg været sammen med

  Publiceret: 1 sep 2017

 • Paradise-Malene afslører: Det så du ikke på TV!

  Malene åbner op og fortæller om nogle af de ting, der skete i Paradise Hotel 2017, som vi ikke fik at se på TV. Hør Malenes fortælling, der både omhandler en sjov episode samt et heftigt skænderi mellem hende og Thomas.

  Publiceret: 25 aug 2017

 • Fie Laursen: Derfor kalder jeg mine følgere for bitches

  Fie har virkelig mange følgere, og de er meget trofaste, men vidste du, at hun har navngivet dem? Ligesom alle de store stjerner har bloggeren selvfølgelig også navngivet sine fans, hør hvorfor navnet netop er faldet på bitches.

  Publiceret: 13 jul 2017

 • Paradise-Maja afslører hemmeligheden bag sin booty!

  Vi har haft Maja i studiet for at svare på spørgsmål fra JuicyPlays snapchat. Her afslører hun blandt andet, hemmeligheden bag sin booty!

  Publiceret: 11 maj 2017

 • Maja: Så høj er jeg

  Maja får mange kommentarer på sin højde, og nogle synes blandt andet, at hun er lavere i virkeligheden, end hvad det ligner på TV. Find ud af, hvor høj Maja egentlig er!

  Publiceret: 21 apr 2017

 • Lenny: Sådan opstod idéen til stodderormen

  Vi har haft Lenny i studiet, for at svare på alle dine Snapchat-spørgsmål, og her afslører han blandt andet, hvordan idéen til den berygtede stodderorm opstod!

  Publiceret: 11 apr 2017

 • Lenny and the ladies

  Vi har haft Lenny fra Paradise Hotel sæson 13 i studiet for at svare på dine Snapchat spørgsmål. Her afslørede han blandt andet, hvilken type piger han er til, og så fortalte han historien om et meget svært break-up.

  Publiceret: 7 apr 2017

 • Har Patrick og Frederik lavet "to tunger én mis" siden Paradise Hotel?

  Vi har inviteret Patrick og Frederik i studiet for at få dem til at svare på spørgsmål fra snappen. Her bliver de blandt andet spurgt om, om de har lavet "to tunger én mis" siden de var med i Paradise Hotel.

  Publiceret: 20 jan 2017

 • Patrick og Frederik afslører: Der er spændende nyt i vores kærlighedsliv

  Vi har haft Patrick og Frederik i studiet, hvor de har svaret på spørgsmål fra snappen. Drengene fik blandt andet afsløret, at de de dater seriøst og meget mere!

  Publiceret: 22 dec 2016

 • Olivia afslører, hvem hun har været sammen med fra Paradise!

  Paradise Hotel sæson 12 har budt på mange flirts og kærlighedshistorier. Nu afslører Olivia og Michelle, hvem fra Paradise de har været sammen med, og hvordan deres drømmefyr ser ud.

  Publiceret: 16 dec 2016

 • Olivia afslører: Derfor snakker jeg ikke med Caroline

  Efter Paradisoerne er kommet hjem, er der nogen der har holdt ved sit venskab, og andre er blevet uvenner. Nu afslører Olivia, hvorfor hun ikke snakker med Caroline, og Michelle og Olivia fortæller alt om sit venskab.

  Publiceret: 16 dec 2016

 • Paradise-Michelle afslører: Sådan reagerede jeg, da Patrick fortalte mig om "to tunger, en mis"

  Michelle og Olivia svarer på Snapchat-spørgsmål, blandt andet om Michelles forhold til hendes tidligere Paradise-flirt Patrick!

  Publiceret: 5 dec 2016


Lignende programmer