• JuicyNews episode 01: Daniels bror er kendt realitystjerne

  1 jan 2020

  Mød paradisoen Daniel og hans bror, der er kendt fra et andet realityprogram. Philip har Tyrone i boblekarret til en snak om at skulle imponere hotellets piger nøgen!

 • JuicyNews episode 02: Türker har hemmelig gæst med på Paradise Hotel

  1 jan 2020

  Türker er tilbage på Paradise Hotel for 3. gang, og han har igen taget en helt speciel gæst med! Philip bobler med Tobias, som er lidt en af en realityveteran.

 • JuicyNews episode 03: Casper og Türker: Sådan kender vi hinanden

  2 jan 2020

  Casper og Turker kender hinanden fra Aarhus, og det vil Philip høre mere om. Og så prøver Anna at forklare, hvorfor hun flipper så meget ud på Christoffer i dagens afsnit.

 • JuicyNews episode 04: WHAT?! Dette program har du set Julie i før

  7 jan 2020

  Signe taler med den første, der måtte forlade Paradise Hotel, mens Philip er klar med de sjoveste fraklip, der ikke er vist i Paradise Hotel.

 • JuicyNews episode 05: Julie afslører: Det har jeg af seksuel erfaring med piger

  8 jan 2020

  Mens deltagterne på Paradise Hotel hylder prideflaget, så møder Philip Julie til en snak om hendes bi-seksualitet. Og så snakker Signe med Tobias om, hvorfor han pludselig kysser med Julie ved poolen.

 • JuicyNews Episode 6: Se reaktionerne: Paradisoerne ser sig selv have sex!

  9 jan 2020

  Tre par havde sex i dagens Paradise Hotel afsnit. Og de kommer selvfølgelig alle op i Philips boblekar for at se det sammen!

 • JuicyNews episode 07: Christoffer og Freja: Derfor gik det så galt mellem os

  14 jan 2020

  N/A

 • JuicyNews episode 08: Daniel afslører alt: Har datet tidligere Paradiso

  15 jan 2020

  Signe sidder klar med paradisoen der forlod Paradise Hotel i dagens episode - og det på en noget overraskende måde. Daniel er hoppet i boblekarret med Philip, for Daniel har nemlig kærestet rundt med en pige fra sidste sæson af Paradise Hotel.

 • JuicyNews episode 09: Oliver: Derfor er jeg med i Paradise Hotel

  16 jan 2020

  ‘Love Island’ vinderen Oliver er tjekket ind på Paradise Hotel. Derfor er han selvfølgelig i studiet, så Signe kan finde ud af, hvordan han gik fra kærlighedsrejse på Gran Canaria til taktisk spil i Mexico. Freja har lært en tidligere paradiso rigtig godt at kende, og det fortæller hun Philip om.

 • JuicyNews episode 10: Saftige deltaljer: Sådan foregik trekanten!

  21 jan 2020

  Tre paradisoer havde en trekant i dagens afsnit af Paradise Hotel, og Philip har selvfølgelig dem alle tre med i boblekarret. Her forklarer de, hvordan de havnede i en trekant, og så viser Philip dem et klip, der ikke er med i programmet. Anna og Oliver er kærester i dag, men hvordan er det at se sin kæreste have sex med en anden på Paradise Hotel? Det fortæller de Signe om.

 • JuicyNews episode 11: Det så du ikke i Paradise: Daniel i kæmpe brøler på hotellet

  22 jan 2020

  Endnu et nyt par har sex på Paradise Hotel, derfor er de med Philip i boblekarret. Daniel ødelægger for mange tusind kroners udstyr. Se hvad det handler om, når Signe interviewer ham og viser klippet, der ikke blev vist i programmet. Som altid slutter Philip af med sine fraklip.

 • JuicyNews episode 12: SAY WHAT?! Ida har datet tidligere Paradise-vinder

  23 jan 2020

  En pige måtte forlade Paradise Hotel i dagens afsnit, og Signe har selvfølgelig hende i studiet. Philip havner i sit livs mest akavet interview. Han har nemlig Ida og en tidligere paradiso med i boblekarret. De har datet, men er slet ikke enige om, hvordan det har været eller stoppet.