Afspil programmetJuicyNews 2020 E12

Favorit


Endnu engang slår youtubere Signe Kragh og realitykongen Philip May dørene op til JuicyNews. De er først med den nyeste gossip om paradisoerne og følger op på de bedste historier fra programmet. I Juicy News får du endnu mere om alt dramaet, intrigerne og kærligheden fra hotellet. Der er snakke om de frækkeste ting fra hotellet, når Philip inviterer paradisoerne ned i sit boblekar, og Signe interviewer om både det sjove og det, der gør ondt. Som altid sørger JuicyNews også for masser af de sjoveste fraklip, der ikke er blevet vist i programmet. Nye episoder tirsdag til torsdag.

 • JuicyNews episode 12: SAY WHAT?! Ida har datet tidligere Paradise-vinder

  En pige måtte forlade Paradise Hotel i dagens afsnit, og Signe har selvfølgelig hende i studiet. Philip havner i sit livs mest akavet interview. Han har nemlig Ida og en tidligere paradiso med i boblekarret. De har datet, men er slet ikke enige om, hvordan det har været eller stoppet.

  Publiceret: 23 jan 2020

 • JuicyNews episode 11: Det så du ikke i Paradise: Daniel i kæmpe brøler på hotellet

  Endnu et nyt par har sex på Paradise Hotel, derfor er de med Philip i boblekarret. Daniel ødelægger for mange tusind kroners udstyr. Se hvad det handler om, når Signe interviewer ham og viser klippet, der ikke blev vist i programmet. Som altid slutter Philip af med sine fraklip.

  Publiceret: 22 jan 2020

 • JuicyNews episode 10: Saftige deltaljer: Sådan foregik trekanten!

  Tre paradisoer havde en trekant i dagens afsnit af Paradise Hotel, og Philip har selvfølgelig dem alle tre med i boblekarret. Her forklarer de, hvordan de havnede i en trekant, og så viser Philip dem et klip, der ikke er med i programmet. Anna og Oliver er kærester i dag, men hvordan er det at se sin kæreste have sex med en anden på Paradise Hotel? Det fortæller de Signe om.

  Publiceret: 21 jan 2020

 • JuicyNews episode 09: Oliver: Derfor er jeg med i Paradise Hotel

  ‘Love Island’ vinderen Oliver er tjekket ind på Paradise Hotel. Derfor er han selvfølgelig i studiet, så Signe kan finde ud af, hvordan han gik fra kærlighedsrejse på Gran Canaria til taktisk spil i Mexico. Freja har lært en tidligere paradiso rigtig godt at kende, og det fortæller hun Philip om.

  Publiceret: 16 jan 2020

 • JuicyNews episode 08: Daniel afslører alt: Har datet tidligere Paradiso

  Signe sidder klar med paradisoen der forlod Paradise Hotel i dagens episode - og det på en noget overraskende måde. Daniel er hoppet i boblekarret med Philip, for Daniel har nemlig kærestet rundt med en pige fra sidste sæson af Paradise Hotel.

  Publiceret: 15 jan 2020

 • JuicyNews episode 07: Christoffer og Freja: Derfor gik det så galt mellem os

  Endnu engang er der drama på Paradise Hotel, og Freja er i studiet for at fortælle, hvorfor hun bliver så sur på Christoffer. Philip har inviteret Daniel i boblekarret til en snak om deres ‘manddomme’.

  Publiceret: 14 jan 2020

 • JuicyNews Episode 6: Se reaktionerne: Paradisoerne ser sig selv have sex!

  Tre par havde sex i dagens Paradise Hotel afsnit. Og de kommer selvfølgelig alle op i Philips boblekar for at se det sammen!

  Publiceret: 9 jan 2020

 • JuicyNews episode 05: Julie afslører: Det har jeg af seksuel erfaring med piger

  Mens deltagterne på Paradise Hotel hylder prideflaget, så møder Philip Julie til en snak om hendes bi-seksualitet. Og så snakker Signe med Tobias om, hvorfor han pludselig kysser med Julie ved poolen.

  Publiceret: 8 jan 2020

 • JuicyNews episode 04: WHAT?! Dette program har du set Julie i før

  Signe taler med den første, der måtte forlade Paradise Hotel, mens Philip er klar med de sjoveste fraklip, der ikke er vist i Paradise Hotel.

  Publiceret: 7 jan 2020

 • JuicyNews Special – Jesu-brødrene ta'r dig med bag om Paradise Hotel

  Publiceret: 4 jan 2020

 • JuicyNews episode 03: Casper og Türker: Sådan kender vi hinanden

  Casper og Türker kender hinanden fra Aarhus, og det vil Philip høre mere om. Og så prøver Anna at forklare, hvorfor hun flipper så meget ud på Christoffer i dagens afsnit.

  Publiceret: 2 jan 2020

 • JuicyNews episode 02: Türker har hemmelig gæst med på Paradise Hotel

  Türker er tilbage på Paradise Hotel for 3. gang, og han har igen taget en helt speciel ting med! Philip bobler med Tobias, som er lidt en af en realityveteran. Han har nemlig været med i flere realityprogrammer før Paradise Hotel.

  Publiceret: 1 jan 2020