• Episode 1

  26 mar 2019

  Klara og Sean bliver kærester, Cecilie fortæller om sit arbejde som nude artist og Jonass forklarer den fulde historie om, hvorfor der er to s'er i hans navn.

 • Episode 2

  27 mar 2019

  Arbnora fortæller om sit venskab med tidligere miss Paradise, Elina. I Philips badekar åbner Cecilie op om sin biseksualitet, og så afslører Daniel, hvorfor han er SÅ god til flette hår!

 • Episode 3

  28 mar 2019

  Vidste du, at Daniel lå syg, mens han var med i Paradise? Nu fortæller han om, hvordan det påvirkede spillet. Derudover øver Philip og Signe sig i at træne hage ligesom Lea, og så forklarer Arbnora, hvorfor hun bliver SÅ irriteret på Nicolai inde på hotellet.

 • Episode 3

  2 apr 2019

  Philip har Arbnora i badekaret, hvor hun afslører, at hun har scoret en anden Paradiso. Signe har Nicolai i studiet, og han afslører at kommer slemt til skade inde på hotellet - og det har man ikke set på Tv!. Sidst men ikke mindst, reagerer Lea på, at Teitur kalder hende blank.

 • Episode 3

  3 apr 2019

  Sarah er flyttet sammen med en anden reality-babe, Lea og Daniel afslører, at de kender hinanden hjemmefra, og så giver Teitur og Camilla deres guide til det bedste kys!

 • Episode 3

  4 apr 2019

  Anne og Teitur er de første, der har sex i Paradise Hotel 2019! Derfor skal de boble med Philip i badekaret, og her skal de se dem selv have sex på TV. Det var dog ikke kun Teitur og Jonass, der var så heldige at kysse med Anne på hendes første aften! Det fortæller Anne meget mere om. Derudover afslører Nicolai, at han bryder sammen over en SMS inde på hotellet - find ud af hvorfor og hvem sms'en er fra i JuicyNews.

 • Episode 3

  9 apr 2019

  Det er ikke en hemmelighed, at Sarah har fået lavet en del kosmetiske indgreb. Nu fortæller hun alt om sin forvandling og viser alle før- og efterbilleder i JuicyNews. Teitur og Camilla bobler med Philip i hans badekar, hvor de afslører, at de har haft en hemmeligt flirt på hotellet, som ikke er blevet vist på TV.

 • Episode 3

  10 apr 2019

  Jonass og Teitur afslører, at de har brugt 8000 kr. på at komme med i Paradise, og så siger vi ordentligt farvel til Lea og Daniel, der snakker om alle deres sprogblomster. Derudover er der som altid sjove klip og fraklip fra Paradise Hotel 2019.

 • Episode 3

  11 apr 2019

  Da Arnold og Sarah møder hinanden inde på Paradise Hotel, siger Sarah, at hun ikke kender Arnold, men Arnold ved udmærket, hvem Sarah er. Noget tyder på, at de to kender hinanden - nu fortæller de to den rigtige historie i JuicyNews. Derudover afslører Anne, hvilken Paradise-hunk hun ENDELIG har scoret, efter hun er kommet hjem.

 • Episode 3

  16 apr 2019

  Det er påskeferie! Derfor har Jonass og Teitur overtaget studiet, og de skal gætte vilde historier om hinanden og snage i hinandens telefoner. Der bliver både talt om en pisk, en 7-kant og sex i et telt!

 • Episode 3

  17 apr 2019

  Det er påskeferie! Derfor har Klara, Nicolai og Lea overtaget studiet, og de skal snage i hinandens telefoner, og så skal Lea og Nicolai kæmpe om, hvem der kender Klara bedst. Der bliver både talt om skræk for pålæg, kigget på beskeder til Shawn Mendez, og så er der en, der snart er klar til at få børn.

 • Episode 3

  18 apr 2019

  Det er påskeferie! Derfor Signe og Philip overtaget studiet, og de skal snage i hinandens telefoner, og så viser de os deres yndlingsklip og fraklip fra Paradise Hotel 2015. Telefonerne indeholder de vildeste fanbeskeder og så er der en, der har fået revet rigtig meget af sit hår af!