Afspil programmetJuicyNews 2020 E09

Favorit


Endnu engang slår youtubere Signe Kragh og realitykongen Philip May dørene op til JuicyNews. De er først med den nyeste gossip om paradisoerne og følger op på de bedste historier fra programmet. I Juicy News får du endnu mere om alt dramaet, intrigerne og kærligheden fra hotellet. Der er snakke om de frækkeste ting fra hotellet, når Philip inviterer paradisoerne ned i sit boblekar, og Signe interviewer om både det sjove og det, der gør ondt. Som altid sørger JuicyNews også for masser af de sjoveste fraklip, der ikke er blevet vist i programmet. Nye episoder tirsdag til torsdag.

 • JuicyNews episode 09: Oliver: Derfor er jeg med i Paradise Hotel

  N/A

  Publiceret: 16 jan 2020

 • JuicyNews episode 08: Daniel afslører alt: Har datet tidligere Paradiso

  Signe sidder klar med paradisoen der forlod Paradise Hotel i dagens episode - og det på en noget overraskende måde. Daniel er hoppet i boblekarret med Philip, for Daniel har nemlig kærestet rundt med en pige fra sidste sæson af Paradise Hotel.

  Publiceret: 15 jan 2020

 • JuicyNews episode 07: Christoffer og Freja: Derfor gik det så galt mellem os

  Endnu engang er der drama på Paradise Hotel, og Freja er i studiet for at fortælle, hvorfor hun bliver så sur på Christoffer. Philip har inviteret Daniel i boblekarret til en snak om deres ‘manddomme’.

  Publiceret: 14 jan 2020

 • JuicyNews Episode 6: Se reaktionerne: Paradisoerne ser sig selv have sex!

  Tre par havde sex i dagens Paradise Hotel afsnit. Og de kommer selvfølgelig alle op i Philips boblekar for at se det sammen!

  Publiceret: 9 jan 2020

 • JuicyNews episode 05: Julie afslører: Det har jeg af seksuel erfaring med piger

  Mens deltagterne på Paradise Hotel hylder prideflaget, så møder Philip Julie til en snak om hendes bi-seksualitet. Og så snakker Signe med Tobias om, hvorfor han pludselig kysser med Julie ved poolen.

  Publiceret: 8 jan 2020

 • JuicyNews episode 04: WHAT?! Dette program har du set Julie i før

  Signe taler med den første, der måtte forlade Paradise Hotel, mens Philip er klar med de sjoveste fraklip, der ikke er vist i Paradise Hotel.

  Publiceret: 7 jan 2020

 • JuicyNews Special – Jesu-brødrene ta'r dig med bag om Paradise Hotel

  Publiceret: 4 jan 2020

 • JuicyNews episode 03: Casper og Türker: Sådan kender vi hinanden

  Casper og Türker kender hinanden fra Aarhus, og det vil Philip høre mere om. Og så prøver Anna at forklare, hvorfor hun flipper så meget ud på Christoffer i dagens afsnit.

  Publiceret: 2 jan 2020

 • JuicyNews episode 02: Türker har hemmelig gæst med på Paradise Hotel

  Türker er tilbage på Paradise Hotel for 3. gang, og han har igen taget en helt speciel ting med! Philip bobler med Tobias, som er lidt en af en realityveteran. Han har nemlig været med i flere realityprogrammer før Paradise Hotel.

  Publiceret: 1 jan 2020

 • JuicyNews episode 01: Daniels bror er kendt realitystjerne

  Signe og Philip åbner igen JuicyNews studiet og er klar til masser af interviews med deltagere og sjove fraklip, der ikke er vist i programmet. Mød paradisoen Daniel og hans bror Rasmus, der er kendt fra et andet realityprogram. Philip har Tyrone i boblekarret til en snak om at skulle imponere hotellets piger nøgen!

  Publiceret: 1 jan 2020

 • JuicyNews Special – Anne og Teitur sladrer om det nye cast

  Sidste sæsons Paradise Hotel vinder sidder klar i studiet med Philip. De bedømmer sæson 16s startcast - og kommer med sladder om flere af de nye deltagere.

  Publiceret: 18 dec 2019