warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Alle humorprogrammer

Brooklyn Nine-Nine

Den prisbelønnede serie, Brooklyn Nine Nine, er tilbage med sin 5. sæson. Efter at være blevet anklaget for bankrøveri, må Jake og Rosa forsvare sig, bag tremmerne.

Det sene show EKSTRA

Kan du heller ikke få nok af Det sene show med Christian Fuhlendorff?

Det sene show med Christian Fuhlendorff

Det sene show med Christian Fuhlendorff tager den klassisk late night show-opskrift, tilsætter en masse originalitet og et moderne twist. Et late night show i bedste amerikanske stil.

Dværgfalk (LIKE TV)

Like-TV er et testformat, hvor seerne bestemmer hvilke format, der skal blive til en programserie.

Flash Prank

Flash Prank tager Punk'd-konceptet og gør det endnu vildere, større og mere sindssygt.

Frasier

Seattles bedste radiopsykolog, Frasier, står klar til at lytte til dine problemer.

Great News

For Katie, en meget ny nyhedsproducer, kan en typisk arbejdsdag føles lidt som at holde styr på en stor flok vilde katte, og det er vist ikke nødvendigt at sige at nogle kolleger kan være... udfordrende. Men da Katie finder ud af at hendes overbærende mor er blevet ansat på samme tvstation, som Katie, kan det vise sig at være årets dårligste nyhed.

Han hedder ikke William

I denne humoristiske dramaserie følger vi Thomas Hayes, aka William fra SKAM, i tiden efter at have opnået kendisstatus.

Hånd i Hånd

Sæson 2 kommer snart!

Kevin Can Wait

En nyligt pensioneret politibetjent glæder sig til at tilbringe mere kvalitetstid med sin kone og tre børn. Det er dog en del mere udfordrende end forventet.

OMG Panelet

I OMG Panelet skubbes grænserne for, hvad et program kan udsætte mennesker for. Forvent fuld smæk på ”OMGs” og ”WTFs” i denne kærlighedserklæring til alt, hvad du klikker på i dit feed!

Punk'd

Du er blevet Punk'd! Ashton Kutcher laver skjult kamera med alle de kendte og lokker dem ud i situationer, de aldrig havde drømt om.

Ridiculousness Danmark

I Ridiculousness Danmark tager værten Mattias Hundebøll internettets sjoveste amatørvideoer og sætter dem sammen til et hylende morsomt show – sammen med sine medværter Amalie Ny Wichmann og USO.

SafeWord

SafeWord er et nyt komedieshow, hvor berømte venner bliver frenemies, når de spiller nogle sjove og dristige spil.

Store Lars

Den nyskilte komiker Lars er klar til forandring, særligt i karrieren, hvor han vil tages mere seriøst. Da han forelsker sig i Julie, sker der ting i hans liv, som han ikke havde kunnet forudse.

Trekanten (LIKE TV)

Like-TV er et testformat, hvor seerne bestemmer hvilke format, der skal blive til en programserie.

Vore værste år

De er tabere, men de overgiver sig aldrig!