Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I OMG Panelet skubbes grænserne for, hvad et program kan udsætte mennesker for. Et panel af sjove og frem for alt modige danskere udsættes for et arsenal af alt, hvad vores kære klode kan mønstre af underlige madvarer, klamme dyr, sære opgaver og meget mere! Forvent fuld smæk på ”OMGs” og ”WTFs” i denne kærlighedserklæring til alt, hvad du klikker på i dit feed!

 • Episode 1

  I premiereafsnittet af ”OMG-Panelet” byder værten Mattias Hundebøll dig indenfor til en verden af smage. Det bliver sødt, surt, tørt og ekstremt stærkt, når vores kære OMG-panel bliver ført igennem alt, hvad vores kære klode kan mønstre af smagsoplevelser.

  Publiceret: 6 feb 2017

 • Episode 2

  OMG-panelets vært Mattias Hundebøll er SKRÆKSLAGEN for alle slags kryb og insekter. Men derfor skal vi ikke snyde vores herlige OMG-panel for at komme i ekstra lækker nærkontakt med alle de skønne kryb, vi kunne fragte ind i kongeriget.

  Publiceret: 6 feb 2017

 • Episode 3

  I denne omgang af OMG-panelet har vi udsat vores panel for de mest vanvittige opfindelser og madvarer der bliver spist i vores naboland Sverige. Det bliver jävlig skønt og smakligt for alla! Heja Sverige!

  Publiceret: 13 feb 2017

 • Episode 4

  De fleste har nok hørt om, at man i Asien kan få sig oplevelser ud over det sædvanlige. Om det er pingpongshow eller happy ending eller noget helt tredje  Men de færreste har forsøgt sig med de mindste lige så obskure dele af det asiatiske køkken. Vi har samlet noget af det værste og Mattias har i denne asiatiske tour de force edition af OMG- panelet udsat vores panel for de mest vanvittige opfindelser og madvarer, der bliver spist i den mest folkerige del af verden.

  Publiceret: 20 feb 2017

 • Episode 5

  Underlivet kan byde på et festfyrværkeri af oplevelser og i dette andet afsnit af OMG-panelet har vi valgt nogle af de mere aparte af slagsen. I dag skal OMG-Panelet se nærmere på underlivets glæder.. eller måske nærmere fortrydelser!

  Publiceret: 27 feb 2017

 • Episode 6

  Verdens vildeste fysikopgaver udført direkte på kroppen af paradisoer! Og alle tiders største numsetest! Tjek ind og se med i OMG Panelet!

  Publiceret: 6 mar 2017

 • Episode 7

  Skotland har en lang tradition for at lave noget af verdens ulækreste mad – Hvad siger OMG panelet til indbagt fåremave og friturestegt marsbar?

  Publiceret: 13 mar 2017

 • Episode 8

  Kender du din kærestes grænser? Tag den ultimative kærestetest og finde ud af det i denne special af OMG panelet.

  Publiceret: 20 mar 2017

 • Episode 9

  Vi har fundet det mest frastødende vi kunne på bunden af havet og bedt vores OMG panel om at indtage det. Se om de klarer det i OMG Panelet!

  Publiceret: 27 mar 2017

 • Episode 10

  Publiceret: 3 apr 2017